Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Umeå Uumaja ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Uumaja, Ruotsi

Clarion Hotel® Umeå

Uumaja,  Ruotsi

Clarion Hotel® Umeå on Uumajan uusi olohuone! Täällä voit rentoutua terassilla Uumajanjokea kohti avautuvaa näkymää ihaillen. Nauti upeaa ruokaa Restaurant NÒRissa, drinkki skybarissa, rentoudu Elements Spassa tai järjestä täällä kongressi. Tervetuloa!

Clarion Hotel® Umeå 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,0
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Umeå

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Clarion Hotel Umeåån. Olemme koonneet tänne vastauksia vieraidemme usein esittämiin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta täältä, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

Saavun autolla. Onko hotellin yhteydessä pysäköintipaikkoja?

Hotellilla ei ole omaa pysäköintiä, mutta suosittelemme käyttämään Parketten-pysäköintipaikkoja, jotka sijaitsevat hotellin lähistöllä.

Voinko jättää matkatavarani säilytykseen luoksenne ennen check-iniä ja check-outin jälkeen?

Se sopii! Meillä on matkatavarahuone, jossa voimme säilyttää matkatavarasi.

Onko teillä maksuton Wi-Fi?

Yes!

Kaipaatko jotakin?

Etkö saanut pakattua kaikkea mukaasi? Ei hätää – löydät vastaanotostamme useimpia tarvitsemiasi tuotteita: hammasharjoja, hammastahnaa, partahöyliä, partavaahtoa, shampoota, hoitoainetta, ihovoidetta, kengänkiilloketta ja ompelusettejä. Kaipaatko jotakin, mitä meillä ei ole varastossa? Halutessasi autamme sinua mielellämme sen hankkimisessa.

Esteettömät huoneet

Tarjoamme tietenkin myös liikuntaesteisille sopivia hotellihuoneita. Nämä huoneet on suunniteltu esteettömiksi, ja ne sopivat pyörätuolia käyttäville sekä kuulo- ja näkövammaisille vieraille. Ota meihin yhteyttä osoitteeseen cl.umea@strawberry.se tai puhelimitse numeroon +46 (0)90 206 40 40 saadaksesi lisätietoja.

Varaa pöytä etukäteen suositusta NÒR-ravintolasta

Löydät kattoravintola NÒRin ja siihen kuuluvan terassin hotellin yläkerroksesta. Varaa pöytä täältä.

Elements SPA

Jos haluat tietää lisää 13. kerroksessa sijaitsevasta Elements SPAsta, löydät kaikki tarvitsemasi tiedot kotisivultamme: Elements SPA

Korota vierailuasi

Haluatko tavallista paremman hotellihuoneen? Haluatko yllättää jonkun ylellisellä suklaalla, kukilla, kuplivalla tai vain hienommalla huoneella? Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua mielellämme saamaan unelmiesi vierailun! Ota meihin yhteyttä osoitteeseen cl.umea@strawberry.se tai puhelimitse numeroon +46 (0)90 206 40 40.

Mitä hotellissa tapahtuu?      

Seuraa sosiaalisen median tilejämme tai vieraile Linktree-tilillämme, jonne listaamme tarjouksemme ja lähitulevaisuuden tapahtumat.
Linktree: clarionumea
Instagram: clarionumea 
Facebook: clarionumea

Lehdistö ja kuvat

Tarvitsetko materiaalia artikkeliisi? Autamme sinua mielellämme tarjoamalla kuvia ja paikkansa pitävää tietoa. Voit ottaa yhteyttä osoitteeseen edvin.eklund@strawberry.se.

Käteisetön hotelli

Clarion Hotel Umeå on käteisetön hotelli. Meille hotellin työntekijöille tämä tarkoittaa turvallisempaa työpaikkaa, sillä se vähentää ryöstöjen mahdollisuutta ja ehkäisee rikollista toimintaa. Tällöin meille jää enemmän aikaa vieraillemme. Vieraillemme ja asiakkaillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuutta ja nopeaa ja varmaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät maksu- ja luottokortit. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15:00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 11:00

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.