Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kesä-staycation sis. illallinen, hotelliyö ja aamiainen – alkaen 150 € kahdelle

Piristä kesää ja varaa unohtumaton miniloma suosikkikaupungissasi sisältäen kolmen ruokalajin illallisen, hotelliyön ja aamiaisen yhdessä monen monista hotelleistamme kotimaassa tai muualla Pohjoismaissa.

Kesä-staycation: 3 ruokalajin illallinen, hotelliyö ja aamiainen – alkaen 150 € kahdelle

Loma löytyy läheltä! Ota laatuaikaa ystävän tai kumppanin kanssa kesällä – alkaen 150 € kahdelle.

Varaa ikimuistoinen kesäilta sisältäen ylellisen ja kesäisen kolmen ruokalajin illallisen ja hotelliyöpymisen huikeaan pakettihintaan. Aamiainen sisältyy tietenkin hintaan, sillä mitäpä hotelliyöpyminen olisi ilman sitä?

Lähde staycationille Helsingin sykkeeseen uniikkiin Hotel Lilla Robertsiin, tyylikkääseen Klaus K Hotelliin tai kaupungin kattojen ylle Clarion Helsinkiin alkaen vain 150 €/yö kahdelle.

 

 Tarjous koskee kaikkia päiviä ja vierailuita 27. elokuuta 2023 asti. Varaa 26. elokuuta mennessä!

Ehdot

Tarjoukseen sisältyy kolmen ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen 1-2 henkilölle, varauksestasi riippuen. Lasten kanssa majoittuessasi, ota yhteyttä hotelliin varataksesi lisäillalliset. Huom! Lisäillallisista veloitetaan erillinen maksu. Emme voi taata uutta menua joka illaksi, jos varaat useampia öitä. Tarjous koskee kaikkia päiviä ja vierailuita 27. elokuuta 2023 asti tietyissä hotelleissamme sekä tietyissä huonetyypeissä. Varaus on tehtävä 26. elokuuta mennessä. Voit peruuttaa varauksesi saapumispäivään klo 16.00 asti. Peruutusehdot sekä illallispaketin sisältö voivat vaihdella tehdessäsi varauksen itsenäisten hotellien omien varaussivustojen kautta. Ole hyvä ja lue ehdot huolellisesti.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.