Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Skellefteå Ruotsi

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset ja kongressit Skellefteåssa

Aiotko varata kurssi- tai kongressitilat Skellefteåssa? Suosittu Quality Hotel™ Skellefteå Stadshotell sijaitsee keskellä kaupunkia, lähellä nähtävyyksiä, paikallisliikennettä ja Skellefteån lentokenttää.

Kokoushotelli Quality Hotel Skellefteå Stadshotell sopii mainiosti, kun haluat koota tiimin kokousta, kickoffia tai pidempää kongressia varten. Hotelli tarjoaa useita nykyaikaisia tiloja sekä suurempiin että pienempiin kokouksiin. Henkilökunta auttaa mielellään kaikessa, tekniikasta ja suunnittelusta sekä kahvista ja pikkupurtavasta alkaen aina hienompiin illallisiin ja after work- tai juhlatilaisuuksiin.

Tilat sopivat tietysti myös juhlallisempiin tapahtumiin, riippumatta siitä teetkö varauksen yksityishenkilönä vai yrityksen edustajana. Täällä on kaikki mahdollisuudet järjestää hääpäivällinen tai polttarit. Jos teillä on jotain hauskaa juhlittavaa tai jos olette tanssituulella, voi hotelli lisäksi tarjota Skellefteån suosituimman ravintolan ja yökerhon, Verandan.

Kun alkaa olla tiimiaktiviteettien aika, on Quality Hotel Skellefteå Stadshotellissa rentoutumisosasto, jossa voitte rentoutua pitkän kokousten ja esittelyjen täyteisen päivän jälkeen. Istukaa johonkin rentoutumishuoneistamme ja nauttikaa kauniista näköalasta Stadsparkeniin ja Skellefteälven-joelle, tai miksette saunoisi vajoten sen jälkeen ihanaan porealtaaseen?

Jos haette jotakin vauhdikkaampaa, lähellä hotellia Skellefteåssa on kaikkea, mitä kaupunki voi tarjota, kuten ravintolat ja Nordanå, kaupungin kulttuurikeskus. Tai käyttäkää tilaisuutta hyväksenne ja tutustukaa Norlannin kauniiseen luontoon. Pitkällä rantaviivallaan ja lähellä sijaitsevalla saaristollaan se tarjoaa monia kauniita retkikohteita. Jos vierailette hotellissa talvella, älkää missatko koiravaljakolla ajamista, hirvisafaria tai avantouintia. Tervetuloa Skellefteåån!

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.5.019 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.