Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Icehotel Jukkasjarvi ,  Ruotsi

Icehotel

Jukkasjarvi,  Ruotsi

Icehotel − hotelli ja taidenäyttely, jotka on luotu kokonaan Tornionjoesta peräisin olevasta jäästä. Hotelli taidegallerioineen rakennetaan täysin erinäköisenä uudelleen joka vuosi. Koe arktinen luonto, taianomaiset sviitit ja upea jäätaide. Tervetuloa!

Icehotel 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Aamiainen on päivän tärkein ateria ja jotta jaksaisit viettää koko päivän arktisten aktiviteettien parissa, katamme joka aamu suuren ja terveellisen aamiaisen. Tervetuloa!

  • Pysäköintimahdollisuudet Clarion Hotelleissa

Pysäköinti

Jos saavut autolla, voit pysäköidä autosi hotellin ulkopysäköintipaikoille − täysin maksutta. Joillakin pysäköintipaikoilla on myös mahdollista käyttää lohkolämmitintä.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Tietenkin myös lemmikit ovat tervetulleita Icehotelin lämpimiin huoneisiin, lisäveloitusta vastaan. Ilmoitathan varauksen teon yhteydessä, jos haluat ottaa mukaasi karvaisen ystäväsi. Korkeintaan 2 lemmikkiä per huone.

  • Pesetä likaiset vaatteesi Clarion Hotelleissa

Pesulapalvelu

Haluatko kuljettaa mukanasi vähemmän matkatavaroita? Onnistuu − hotellissamme on pesulapalvelu. Löydät pesulapussin ja hintatiedot hotellista.

  • Comfort Hotel® -hotelleissa voit nauttia ilmaisesta Wi-FI-yhteydestä kaikissa hotellihuoneissa ja yleisissä tiloissa. Surf on!

Wi-Fi

Maksuton langaton internet-yhteys on käytettävissäsi koko hotellissa!

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.5.019 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.