Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotell Mårtenson Halmstad ,  Ruotsi

Hotell Mårtenson

Halmstad,  Ruotsi

Tervetuloa Hotell Mårtensoniin! Korkealuokkaisen palvelun hotelli, joka on remontoitu hiljattain. Kattobaari, bistro, kuntosali, kokoustilat, työtila ja kukkakauppa ovat vain muutamia esimerkkejä hotellin tarjonnasta.

Hotell Mårtenson 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Ruotsalaisia ​​omenoita syksyllä, veriappelsiineja lopputalvella, huolella paistettua pekonia, rapeita croissantteja ja täydellisen kermaista munakokkelia. Meillä aamiainen merkitsee myös pehmeitä tekstiilejä, hienoa musiikkia ja lämmintä hymyä. Kyse on yksityiskohdista. Täällä aamiaisen nautiminen on ihanaa! Tervetuloa.

Aamiainen tarjoillaan


Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30
Lauantai - sunnuntai: 07:30 - 10:30

 

  • Pysäköintimahdollisuudet Clarion Hotelleissa

Pysäköinti

Hotellilla ei ole omaa pysäköintiä, mutta 200 metrin päässä hotellilta sijaitsee Aimo Parkin hallinnoima pysäköintitalo. Voit pysäköidä autosi sinne sisätiloihin asuessasi meillä.

  • Kuntoilumahdollisuudet Clarion Hotelleissa

Kuntoilutilat

Pakkaa mukaan treenivaatteesi. Hotellista löytyy moderni kuntosali, jossa voit treenata kestävyyttä, voimaa ja notkeutta.

  • Tilaa syötävää ja juotavaa suoraan huoneeseesi huonepalvelun kautta Clarion Hotelleissa

Huonepalvelu

Sinun ei tarvitse nousta ylös vuoteesta, jos et halua! Huonepalvelun kautta voit tilata aamiaisen, lounaan ja päivällisen. Tietenkin saatavilla on myös pikkupurtavaa aterioiden välillä.

Kahvila

Tilaa maistuva kupillinen cappuccinoa samalla, kun kirjaudut sisään! Vastaanoton vieressä sijaitsee hotellin viihtyisä kahvila.

Kukkakauppa

Hotellin sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsee Gretas blommor, kaunis kukkakauppa. Inspiroidu tai ostaa värikäs kukkakimppu mukaan kotimatkalle!

Avoinna ympäri vuorokauden. Vastaanottohenkilöstö auttaa silloin, kun kukkakaupan oma henkilöstö ei ole paikalla. Kukkakaupasta on saatavana aina valmiita kimppuja.

Wi-Fi

Maksuton, langaton ja nopea. Aivan kuten sen pitääkin olla!

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.1.018 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.