Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Tromssa Norja

3 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset ja kongressit Tromssassa

Kokous, kongressi tai tapahtuma Tromssassa on paljon enemmän kuin vain onnistunut tilaisuus hotellissamme – jos onni on myötä, pääset talven pimeydessä ihailemaan revontulten loistetta ja kesäaikaan kokemaan ainutlaatuisen keskiyön auringon.

Clarion Collection® Hotel With soveltuu erinomaisesti pienempimuotoisiin kokouksiin. Hotelli sijaitsee upealla paikalla satamalaiturin kupeessa ja tarjoaa viihtyisät kokoustilat pienille ja keskisuurille ryhmille. Yöpyvät vieraat voivat aloittaa aamunsa rentoutumalla hotellin saunaosastolla ennen päivän ohjelmaa. Suurempiin kokouksiin, kongresseihin ja tapahtumiin on Clarion Collection® Hotel Aurora täydellinen valinta. Myös tämä hotellimme sijaitsee kauniilla paikalla satamalaiturin vieressä ja tarjoaa monipuolisia tilaratkaisuja kokous- ja tapahtumapäivään. Pitkän kokouspäivän kruunaa rentouttava hetki porealtaassa hotelliin kattoterassilla – ainutlaatuisen, kaupungin, meren ja vuonomaiseman ylitse ulottuvan näköalan kera.

Quality Hotel Saga sijaitsee lentokenttäbussiterminaalin ja Hurtigrutekaia-satamalaiturin vieressä, kaupungin keskustassa. Hotellissa on suuri kokousosasto, jonka tilat soveltuvat täydellisesti suuriin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, kuten usean päivän kongresseihin, messuihin ja hääjuhliin.

Clarion Hotel® The Edge sijaitsee ainutlaatuisella paikalla meren äärellä ja on Tromssan suurin kokous- ja kongressihotelli, joka soveltuu täydellisesti kursseihin, seminaareihin ja kongresseihin sekä suuriin kulttuuritapahtumiin. Hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitsee tilava kokousosasto, josta on henkeäsalpaavat näkymät meren, kuuluisan Ishavskatedralen-Jäämerenkatedraalin ja tunturimaiseman ylitse. Lisäksi hemmottelemme vieraitamme herkullisilla makuelämyksillä à la Kitchen & Table ja tyylikkäällä illanistujaispaikalla – hotellin 11. kerroksessa sijaitsevalla Skybar- baarilla, joka soveltuu erinomaisesti myös tilaksi yksityistilaisuuksiin. Clarion Hotel® The Edge on erinomainen valinta paitsi kokouspäivään myös yrityksen kick-off-tilaisuuteen ja näyttelyihin sekä tietenkin elämän suuriin juhliin, kuten häihin.

Tromssassa, jota myös Pohjolan Pariisiksi kutsutaan, on paljon kokemista ja nähtävää. Jos aikataulut siis antavat myöden, kannattaa ehdottomasti tutustua tähän hurmaavaan kaupunkiin. Merellinen

Tromssa on luonnollisesti merihenkisten aktiviteettien asiantuntija. Täällä voit tehdä kajakkiretken merellä, nauttia meri-ilmasta risteilyllä tai vauhdin hurmasta meren aalloilla Rib-veneen kyydissä. Jos vapaa-aikaa on rajoitetusti, voit nauttia kollegoiden kanssa perinteisestä oluesta historiallisessa Ölhallen-panimopubissa tai ajaa gondolihissillä ylös suositulle Storsteinen-näköalapaikalle ihailemaan panoraamanäköalaa kaupungin ja sitä ympäröivän luonnon ylitse. Ehkä sinulla on myös hieman tuuria ja pääset nauttimaan revontulten loistosta. Tromssan Langnes-lentokentältä ajaa noin 10 minuuttia kaupungin keskustaan.

 

Lue vähemmän
3 hotellia vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.5.019 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.