Corporate rates issues

We are currently experiencing issues with some of our corporate agreement prices. If you are unable to book rooms with your corporate agreement rate, please contact our Customer Service. They have a magic touch and will be able to help you. We apologise for any inconvenience this might cause.

Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Finnsnesissä

Yövy hotellissa Finnsnesissä – Pohjois-Norjan helmessä ja suositussa kohteessa Hurtigrutenin varrella. Lyhyen sillan päässä on Senja, yksi Norjan kauneimmista saarista. Nauti upeasta luonnosta: tuntureista, vuonoista, merestä ja keskiyön auringosta.

Tervetuloa hurmaavaan Finnsnesin kaupunkiin, jossa seikkailut odottavat ja luonto saa sinut haukkomaan henkeäsi! Tällä pohjoisnorjalaisella helmellä on paljon tarjottavanaan ainutlaatuista kokemusta haluaville. Aivan vieressä sijaitsee majesteettinen Senja, ja Comfort Hotel® Finnsnesin tarjoamien mukavuuksien ansiosta tässä kohteessa kannattaa todella vierailla.

Finnsnes on erinomainen lähtökohta tutustuaksesi näyttävään Senjan saareen. Luonnonystäville Senjalla on tarjolla mahtavia maisemia majesteettisine tuntureineen, syvine vuonoineen ja idyllisine rantoineen. Lähde patikoimaan kaunista reittiä pitkin ja koe kesällä keskiyön aurinko tai talvella revontulet. Senja saa sinut varmasti haukkomaan henkeäsi kauneudellaan ja monimuotoisuudellaan.

Tutustumisen ja seikkailujen täyteisen päivän päätteeksi Comfort Hotel® Finnsnes on täydellinen paikka rentoutumista ja akkujen lataamista ajatellen. Hotelli tarjoaa moderneja ja viihtyisiä huoneita, ystävällisen palvelun ja herkullista ruokaa.  Rennon tunnelman ja kaipaamiesi mukavuuksien ansiosta voit tuntea olevasi täällä kuin kotonasi nauttien oleskelustasi tässä pittoreskissa kaupungissa.

Hurtigruten, todennäköisesti Norjan tunnetuin matkaelämys, sisältää täältä löytyvän sataman ja tarjoaa unohtumattoman seikkailun Norjan rannikkoa pitkin. Voit nousta laivaan Finnsnesistä ja matkata idyllisten pohjoisnorjalaisten satamakaupunkien kautta taianomaista rantaviivaa pitkin, kokien kauniin luonnon ja tällä seudulla tarjolla olevan monipuolisen kulttuuriperinnön.

Kaipaatpa ulkoilmaseikkailuja, kulttuurielämyksiä tai vain rentouttavan loman meren äärellä, Finnsnes lähiympäristöineen täyttää varmasti odotuksesi. Tutustu tähän piilotettuun helmeen ja anna sen viehättävyyden ja monimuotoisuuden lumota sinut. Matkalla Finnsnesiin ja Senjaan tulet epäilemättä luomaan mieleenpainuvia muistoja.

Lue vähemmän
1 hotelli alueella: Finnsnes

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

Tutustu Hotellit Ravintolat Kokoukset
3.2.13.005 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.