Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Funken Lodge Huippuvuoret ,  Norja

Funken Lodge

Huippuvuoret,  Norja

Funken Lodge on jälleen avannut ovensa historiallisessa ympäristössä, Svalbardissa. Hotelli tarjoaa 88 premium-huonetta ja sviittiä, ravintolan ja baarin fantastisella paikalla, keskellä arktista metropolia, Longyearbyeniä. Olet valmis seikkailuun?

Funken Lodge 5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Det gamle Nordpolet, alkoholivarasto jonka juuret ovat vuodelta 1954, on säilytetty ja kunnostettu ainutlaatuiseksi tilaksi. Järjestämme tilauksesta tässä historiallisessa huoneessa viinin- ja samppanjanmaistajaisia pienemmille ryhmille.

Harvinaista ja eksklusiivista samppanjaa historiallisessa ympäristössä

Nyt voit varata oman maistelutilaisuuden viinille ja eksklusiiviselle kuplivalle Det Gamle Nordpoletissa, joka on viinimonopoli vuodelta 1954. Tämä on paikka, josta kaivostyöläiset hakivat mitatut alkoholiannoksensa. Saa oppaaksesi arvostettu viiniasiantuntijamme ja räätälöi ilta, jonka aikana saat maistella kaikkea mahdollista rutikuivasta samppanjasta vuosikertasamppanjaan ja rosé-samppanjaan. Laajalla valikoimallamme, johon kuuluu 70 erilaista samppanjaa, voimme tarjota lasilliset erittäin harvinaista juomaa.

Viini- ja samppanjamaistelu tulee tilata etukäteen. Ota yhteyttä vastaanottoon sähköpostitse tai puhelimitse

Aukioloajat Det gamle Nordpolet

Det gamle Nordpolet on varattavissa ennakkoon. Ota yhteyttä vastaanottoon tehdäksesi varauksen tai lähetä sähköpostia osoitteeseen: info@funkenlodge.com

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.