Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Funken Lodge Huippuvuoret ,  Norja

Funken Lodge

Huippuvuoret,  Norja

Funken Lodge on jälleen avannut ovensa historiallisessa ympäristössä, Svalbardissa. Hotelli tarjoaa 88 premium-huonetta ja sviittiä, ravintolan ja baarin fantastisella paikalla, keskellä arktista metropolia, Longyearbyeniä. Olet valmis seikkailuun?

Funken Lodge 5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Palvelut – Funken Lodge

Täältä löydät tarjoamamme palvelut.

Aamiainen

Ennen kuin aloitat päivän Svalbardissa, nauti ravintorikas ja herkullinen aamiainen. Aamiaisbuffetti tarjoaa lämpimiä ruokia, kotitekoisia hilloja ja vastapuristettua tuoremehua. Aamiainen tarjoillaan Funktionærmessen Restaurant -ravintolassa, 2. kerroksessa.

Aukioloajat

Maanantai - sunnuntai: 07.00 - 10.00

Aamiaisen aukioloajat voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

  • Pysäköintimahdollisuudet Clarion Hotelleissa

Pysäköinti

Olet erittäin tervetullut pysäköimään moottorikelkkasi, koiravaljakkosi tai autosi hotellimme ulkopuolelta löytyviin maksuttomiin pysäköintipaikkoihin.

  • Kuntoilumahdollisuudet Clarion Hotelleissa

Kuntosali

Funken Lodge tarjoaa maksuttomia kuntoilutiloja kaikille vieraille – avoinna päivittäin, ympäri vuoden. Meillä on suuri valikoima kuntoilu- ja voimalaitteita, joten sinulla ei ole mitään syytä olla hikoilematta. Laita siis treenivaihde päälle ja löydä tiesi 1. kerrokseen.

Aukioloajat

Joka päivä: 06.00 - 22.00

  • Rentoutumisosasto rentoutumiseen – Clarion Collection

Sauna

Pitkän ulkona seikkaillessa vietetyn päivän jälkeen voit lämmitellä hotellin saunassa. Tervetuloa rentoutumisosastollemme Funken Lodgeen, jossa voit rentoutua joka päivä klo 14.00 - 22.00.

  • Pesetä likaiset vaatteesi Clarion Hotelleissa

Pesulapalvelu

Oletko saanut tahroja paitaasi tai hameeseesi, jota aioit käyttää päivällisellä? Tai tarvitseeko sinun muuten vain pestä vaatteitasi? Tarjoamme pesulapalvelun kaikille vieraillemme maanantaista perjantaihin. Voit saada vaatteet pestyinä takaisin jo samana päivänä! Jos jätät pestävät vaatteet vastaanottoon ennen klo 9.00, saat takaisin puhtaan ja siistin pyykin vielä samana päivänä klo 18.00.

Pesulapalvelu on käytettävissä maanantaista perjantaihin. Jätä pyykkisi vastaanottoon ennen klo 09.00, ja saat sen puhtaana takaisin klo 18.00.

Pesulapussin löydät huoneesi vaatekaapista. 

  • Eläinystävällisiä huoneita Clarion Hotelleissa

Opaskoirat

Opaskoirat ovat tietysti tervetulleita meille. Ota meihin yhteyttä, jotta voimme löytää sopivan huoneen ja huolehtia sinusta parhaalla mahdollisella tavalla. Etkä tietystikään maksa tästä mitään ylimääräistä!

  • Wi-Fi Clarion Hotelleissa

Wi-Fi

Funken Lodgessa on maksuton langaton internet-yhteys kaikissa huoneissa ja yleisissä tiloissa. Ota yhteyttä vastaanottoon kirjautumistietojen saamiseksi. Sitten vain surffailemaan!

Muut palvelut

  • Hissi
  • Esteettömiä huoneita
  • Kokoushuoneita
  • Lemmikit eivät ole sallittuja

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.5.019 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.