Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Funken Lodge Huippuvuoret ,  Norja

Funken Lodge

Huippuvuoret,  Norja

Funken Lodge on jälleen avannut ovensa historiallisessa ympäristössä, Svalbardissa. Hotelli tarjoaa 88 premium-huonetta ja sviittiä, ravintolan ja baarin fantastisella paikalla, keskellä arktista metropolia, Longyearbyeniä. Olet valmis seikkailuun?

Funken Lodge 5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Det gamle Nordpolet

Järjestä viinin-/samppanjanmaistajaiset Det gamle Nordpolet -tilassa, jonka juuret juontavat vuoteen 1954. Me tarjoamme eksklusiivisia juomia ja hyvän tunnelman.

Funktionærmessen Restaurant

Funktionærmessen Restaurant toivottaa sinut tervetulleeksi nauttimaan kulinaristisista elämyksistä historiallisessa miljöössä. Ravintola tarjoaa fantastiset näkymät Longyearbyenin ylitse sekä laajan valikoiman juotavaa ja syötävää.

Funken Bar

Tervetuloa Funken Bar -baariin. Tavoitteenamme on tarjota sinulle hyvää tunnelmaa, hyvää palvelua ja hyvää juotavaa laajasta juomavalikoimastamme.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.