Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Skagen Brygge Stavanger ,  Norja

Clarion Collection® Hotel Skagen Brygge

Stavanger,  Norja

Tervetuloa Clarion Collection Hotel Skagen Bryggeen, uniikkiin helmeen Stavangerin keskustassa. Aamiainen, fika ja iltapala sisältyvät huonehintaan, joka päivä.

Clarion Collection® Hotel Skagen Brygge 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,8
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Skagen Brygge

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Collection Hotel Skagen Bryggenissä yöpyessäsi tunnet olevasi osa Stavangerin sataman ja merenkulun historiaa ja pääset lisäksi nauttimaan kauniista näkymästä suoraan merelle. Tervetuloa tyylikkääseen hotelliin, joka on voittanut palkintoja arkkitehtuuristaan ja josta on tullut modernin Stavangerin symboli.

Vågen Stavangerissa on suljettu läpikulkuliikenteeltä 16.5.1.9. Kiertotie kulkee Fiskepirenin kautta.

Meren äärellä, Stavangerin keskustassa

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge sijaitsee satamalaiturin reunalla Stavangerin keskustassa. Hotellista avautuu ainutlaatuiset näköalat satamaan ja viehättävään Vanhan Stavangerin kaupunginosaan, joka on yksi Pohjois-Euroopan parhaimmin säilyneitä puutaloalueita. Aivan hotellin nurkan takana sinua odottavat hieno valikoima kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Lisäksi Stavangerin tunnetuimmat nähtävyydet, kuten Preikestolen, Lysefjorden ja Valberget-vartiotorni, ovat mukavan lähellä. Täältä voit lukea lisää Stavangerista.

Fika ja iltapala sisältyvät huonehintaan

Aamiainen sisältyy luonnollisesti huonehintaan, kun yövyt luonamme. Iltapäivisin tarjoilemme myös fikan ja illalla iltapalan. Lisätietoja aterioista löydät Palvelut-välilehden takaa.

Hotellin kuntosali ja liikunta

Tiedämme, että liikunta ja treenaaminen ovat monille vieraillemme tärkeitä myös matkan aikana. Hotellissamme on hyvin varustettu kuntosali, joka on käytettävissä hotellivieraillemme ilman lisämaksua. Voit myös treenata maksutta Elixia-kuntosalilla, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä hotelliltamme. Elixiassa voit treenata niin itsenäisesti kuin ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla.

Golfia Stavangerissa

Tekeekö mielesi pelata kierros golfia? Tai miksei vaikka kaksi? Stavangerissa on vilkas golfkulttuuri. Sola Golfklubb sijaitsee 15 kilometrin päässä hotellilta ja alueella on sekä 18-reikäinen kenttä että 9-reikäinen kenttä ja treenikeskus.

Hotellin historia

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge sijaitsee historiallisesti mielenkiintoisella alueella, josta heijastuu Stavangerin monien vuosien asema maan sillinkalastuksen päänäyttämönä. Eri yritysten, kuten Statoilin, keskitettyä pääkonttorinsa Stavangeriin kaupungista on tullut myös Norjan öljypääkaupunki. Clarion Collection Hotel Skagen Brygge on perustettu vuonna 1988 ja on tänä päivänä merkittävä osa modernia Stavangeria. Arkkitehtuuristaan palkittu rakennuksemme, jonka taka-alalla näkyy Valberget-vartiotorni, on kuvattuna usein turistiesitteissä edustaen ja markkinoiden kaunista kaupunkiamme.

Yhteystiedot

  • Skagenkaien 28-30 4004 Stavanger , Norja

Löydä hotellille

Juna/Bussi

Stavangerin asema.

Stavangerin Solan lentokentältä

Yhdysbussi Stavangerin asemalle.

Taksi

Suosittelemme: Rogaland Taxi, puhelin +47 51 90 90 00.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

Hotellihuoneiden määrä

116 kpl - 124 vuodetta

Etäisyys lentokentältä

Stavangerin lentokenttä, Sola: 15 km, noin 20 minuuttia autolla.

Etäisyys paikallisliikenteestä

Stavangerin juna-asema: 500 metriä

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.