Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Farris Bad Larvik ,  Norja

Farris Bad

Larvik,  Norja

Farris Bad -kylpylällä on lyömätön sijainti Larvikissa, meren rannalla. Meri kohtaa maan uniikissa Farris Bad -hotellissa: Pohjoismaiden suurimmassa kylpylässä.

Farris Bad 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,0
10:stä
Tulos Farris Bad

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2026 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2026 mennessä. 

Ravintolamme sijaitsee Farris Badin sydämessä, upealla näköalallaan vuonoja ja Svennen majakkaa kohti.

Luonnollista, terveellistä ja hyvää

Menuamme määrittelevät hyvät, rehelliset ainesosat. Kasvikset, merenantimet ja liha on valmistettu hienovaraisesti niiden makuja korostaen. Valmistamme ruoka-annokset alusta alkaen käyttämällä moderneja ja klassisia tekniikoita, ja keittiössämme on hyvä ja energinen tunnelma. Tervetuloa paikalle osallistumaan ruokaseikkailuumme!

Rantaterassi

Rantaterassillamme voit nauttia aamiaisesta, herkullisesta lounasbuffetistamme tai varata pöydät koko seurueelle grillibuffettia varten. Baarimme lounge-kalusteet sopivat rentoutumiseen, ja lämpölamput pidentävät sesonkia. Rantaterassilla on istumapaikat 80 henkilölle.

Seaside Lounge & Foodbar

Myöhäinen lounas, kevyt päivällinen tai afterwork kollegoiden ja ystävien seurassa. Seaside Lounge & Foodbar on uusin ravintolakonseptimme, joka tarjoaa social diningia. Luonamme leijuu ihana ja kevyt tunnelma. Kauniilla säällä voit nauttia merinäköalasta ja aalloista, jotka ajautuvat rantaan. Jos ulkona on puolestaan myrskyistä – kietoudu sisälle ja nauti olostasi avotulen lämmössä.

Pöytävaraus

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 33 19 60 00 tai sähköpostitse osoitteessa booking@farrisbad.no.

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 10.30
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 11.00

Lounas

Maanantai - perjantai: 11.30 - 14.30
Lauantai - sunnuntai: 12.00 - 15.00

Päivällinen

Maanantai - sunnuntai: 18.00 - 22.30

Water Lounge & Bar

Maanantai - torstai: 15.00 - 00.00
(Ruokatarjoilu 15.00 - 22.00)

Perjantai - lauantai: 13.00 - 01.00
(Ruokatarjoilu 13.00 - 22.00)

Sunnuntai: 13.00 - 00.00
(Ruokatarjoilu 13.00 - 22.00)

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.2.003 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.