Jäsenyys
Sunset ocean view at spa Farris Bad in Larvik.

Farris Bad – spa-hotelli omalla lähteellä

Varaa nyt

Larvik on todellinen lomahelmi Norjan rannikolla. Yksi Larvikin suosituimmista paikoista on ylellinen spa-hotelli Farris Bad, joka on rakennettu mineraalipitoisen vesilähteen ympärille. Perheet, pariskunnat ja ystävät matkaavat mielellään Larvikiin viettämään yön tai viikonlopun idyllisessä spassa.

Yksi jalka maalla ja toinen meressä

Farris Badissa on yksi Pohjoismaiden suurimmista spa-osastoista, ja se on ainoa hotelli, joka on rakennettu mineraalipitoisen lähteen ympärille. Täällä voit kokea raikkaan, puhtaan ja terveyttä edistävän, 55 metrin syvyydestä tulevan lähdeveden vaikutuksen. Hotellissa on myös moderni ja täysin ainutlaatuinen arkkitehtuuri. Puolet hotellista on rakennettu maalle ja toinen puoli seisoo pylväiden varassa rannan yllä. Sisäaltaasta näet upean näkymän merelle.

Hoitoja ja saunarituaaleja

Nauti span kaikista mahdollisuuksista, rentoudu ja pidä itsestäsi huolta. Kokeile vaikka vesijumppaa, hierontaa tai joogaa ja varaa yksi tai kaksi hoitoa. Nauti sitten saunan lämmöstä ja pulahda vielä lopuksi mereen. Kylmän ja lämpimän välinen kontrasti tuo usein terveyshyötyjä. Tästä kaikesta hotellin saunamestari voi kertoa tarkemmin. Jos olet nälkäinen, hotellin ravintolassa on tarjolla alusta asti valmistettua herkullista ruokaa paikallisista raaka-aineista.

Indoor pool at spa Farris Bad in Larvik.Swimming in the pool at spa Farris Bad in Larvik.Ocean view at spa Farris Bad in Larvik.Pool with ocean view at spa Farris Bad in Larvik.

Farris Bad

Larvik

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Fritzoe Brygge 2, 3264 Larvik
 • contactPhonePuhelin
  +47 33 19 60 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  farrisbad@farrisbad.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt