Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Farris Bad Larvik ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Larvik, Norja

Farris Bad

Larvik,  Norja

Farris Bad -kylpylällä on lyömätön sijainti Larvikissa, meren rannalla. Meri kohtaa maan uniikissa Farris Bad -hotellissa: Pohjoismaiden suurimmassa kylpylässä.

Farris Bad 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,3
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,3
10:stä
Tulos Farris Bad

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Farris Bad -kylpylähotelliin! Kokosimme tänne vastaukset meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos et löydä kysymykseesi täältä vastausta, ota meihin yhteyttä, niin me autamme sinua.

Aamiainen

Tarjoilemme aamiaisen joka aamu ravintolassamme, josta avautuu näköala merta, Stavernia ja Svennerin majakkaa kohti. Keskitymme terveellisiin ja energiaa tarjoaviin raaka-aineisiin ja koostamme monipuolisen aamiaisbuffetin, johon sisältyy myös kahvi ja mehu. Aamiainen sisältyy aina huoneen hintaan.

Pysäköinti

Meillä voit pysäköidä sisäpysäköintipaikoille hintaan 250 NOK/vuorokausi tai ulkopysäköintipaikoille hintaan 260 NOK/vuorokausi. Hotellin edustalle voi pysäköidä väliaikaisesti.

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä ennen vierailuanne että sen jälkeen.

Aikainen saapuminen

Jos saavut hotellille ennen check-in-aikaa, sinulla on mahdollisuus nauttia hotellin kylpyläpalveluista ennen sisäänkirjautumista.

Aikainen check-in ja myöhäinen check-out

Tilan salliessa sinulla on mahdollisuus aikaiseen check-iniin klo 14:00 alkaen tai myöhäisempään check-outiin klo 14:00 alkaen – 500 kruunun (NOK) maksua vastaan. Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on käytettävissä maksuton, langaton internet-yhteys. Saat muodostettua internet-yhteyden joko noutamalla tunnukset vastaanotosta tai käyttämällä Strawberry-jäsennumeroasi.

Huonetason korottaminen ja sviittimme

Juhlitko jotain erityistä vai haluatko vain lisää liikkumatilaa? Siinä tapauksessa suosittelemme sinulle suurempia huonetyyppejämme ja sviittejämme. Junior-sviittiemme lisäksi meillä on tarjolla kolme uniikkia, upeaa sviittiä. Lue lisää ja katso kuvia sviiteistämme täältä. Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen.

Spa

Toivomme vieraidemme saapuvan hoitoihin vähintään 15 minuuttia ennen varattua aikaa. Jos saapuminen myöhästyy, hoitoaikaa voidaan lyhentää. Spa on puhelitonta aluetta. Farris Bad -spassa käytetään spa-hotellin omia uima-asuja. Yöpyvänä vieraanamme ne sisältyvät hintaan. Omia uima-asuja (bermudashortseja lukuun ottamatta) voi myös käyttää. Spa-käyntiin sisältyvät kylpytakit, pyyhkeet, tohvelit sekä hedelmät, tee ja vesi. Voit myös käyttää vapaasti kuntosalia ja liittyä span aktiviteetteihin ja joogatunneille.

Kylpylän ikäraja

Kylpylän ikäraja on 16 vuotta.

Suunnittele kylpyläkäyntisi etukäteen

Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua räätälöimään vierailusi Farris Bad -kylpylähotellissa toiveidesi mukaan.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 10.30
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 11.00

Lounas

Maanantai - perjantai: 11.30 - 14.30
Lauantai - sunnuntai: 12.00 - 15.00

Päivällinen

Maanantai - sunnuntai: 18.00 - 22.30

Water Lounge & Bar

Maanantai - torstai: 15.00 - 00.00
(Ruokatarjoilu 15.00 - 22.00)

Perjantai - lauantai: 13.00 - 01.00
(Ruokatarjoilu 13.00 - 22.00)

Sunnuntai: 13.00 - 00.00
(Ruokatarjoilu 13.00 - 22.00)

Farris Bad Spa

Maanantai - sunnuntai: 07.00 - 22.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.