Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Maritim Haugesund ,  Norja

Quality Hotel™ Maritim

Haugesund,  Norja

Quality Hotel Maritim tarjoaa kaiken tarvitsemasi. Kokouskeskus, ravintoloita, hieno sijainti ja palkittu aamiainen huikealla näköalalla!

Quality Hotel™ Maritim 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Meillä vieraillessasi voit saada paljon muutakin kuin huoneen ja aamiaisen. Onko sinulla nälkä, kaipaatko jotakin hyvää tai tekeekö mielesi vain maistuvaa drinkkiä? Meillä voit siirtyä kuivin jaloin huoneestasi runsaiden ruokailumahdollisuuksien ääreen, jotka kaikki sijaitsevat saman katon alla. Sinun ei tarvitse olla yöpyvä vieraamme voidaksesi nauttia ravintoloistamme  hotellimme on luonnollinen kohtaamispaikka niin matkustajien kuin paikallisten ja lomaansa viettävien keskuudessa. Tänne kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita!

Gallionen Restaurant

Tervetuloa olohuoneeseemme! Täällä tarjoilemme aamiaisen ja Haugesundin suurimman sunnuntaibuffetin. Tunnetko jo vastapaistettujen kananmunien, tuoreiden lettujen ja vastakeitetyn kahvin tuoksun? Omelettikokkimme toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi nauttimaan uppomunista ja vastapaistetusta leivästä. Meillä paikalliset raaka-aineet ovat etusijalla, ja voit löytää niiden joukosta ainutlaatuisia toimittajia, kuten Kyvikin, Espeværin ja Skakkelaksin lohi, Tveit Gardin hillo, Lie Gårdin siirappi sekä Bømlossa sijaitsevan Snill Bien ekologinen hunaja. Näiden lisäksi löydät meiltä laajan valikoiman allergiaystävällisiä sekä gluteenittomia ja laktoosittomia tuotteita. Unohdimmeko mainita, että aamiaisemme on saanut palkinnon? Olemme voittaneet "Twinings Best Breakfast" -palkinnon useita vuosia peräkkäin. Tule ja istuudu nauttimaan.

Silloin kun ei ole aamiaisaika eikä sunnutai, katamme esille lounasbuffetin ryhmille, seurueille ja muita tilaisuuksia varten.

Café René

Upealla paikalla laiturin tuntumassa sijaitseva Café René on rento ja suosittu paikka, jonka menu on täynnä maistuvia annoksia. Täällä tarjoilemme lounasannoksia, pieniä annoksia sekä pääruokia aivan Smedasundetin laiturialueen tuntumassa. Jos et löydä itsellesi sopivaa vaihtoehtoa menulta, voit tutustua tuotetuotteista koostuvaan tiskiimme, josta löytyy jotakin jokaiseen makuun. Valittavanasi on muun muassa voileipiä, keksejä ja muita talon konditorian makeita herkkuja. Onko tapanasi tutkia Tripadvisoria saapuessasi uuteen kaupunkiin löytääksesi kaupungin parhaan panimon? Ny voit lopettaa etsimisen  uskallamme väittää tarjoavamme kaupungin parhaan olutvalikoiman muiden hyvien juomien ohella. Tarjoamme 13 hanaolutta ja yli 170 pullo-olutta ja lisäksi kombuchaa, teetä ja paljon muuta. Täälä löytyy jokaiselle jotakin, tai ainakin useimmille.

Naustet Restaurant

Haugesundissa ollessasi á la carte -ravintola Naustet on luonnollinen valinta  tämä ravintola on tunnettu. Inspiroiva ja vaihteleva menumme sisältää aineksia paikallisista ruokaperinteistä sekä merellisiä raaka-aineita ja liha-annoksia. Paikalliset kondiittorimme tarjoavat vierailullesi täydellisen makean päätöksen. Tarjoamme kunkin sesongin mukaisesti perinteisiä annoksia tuoreesta turskasta ja lipeäkalasta sekä paikallisia lampaanviuluja.

Brovingen selskapslokale

Täällä voit päästää luovuutesi valloilleen! Toivomme, että pääset kokemaan todellisen Haugelandetin eri aistiesi kautta. Tarjoilemme tuoreita raaka-aineita, jotka ovat peräisin lyhyen matkan päästä paikallisilta tiloilta tai kalastusaluksilta päätyäkseen sitten lautasellesi. Täällä tarjoilemme 5:n ja 6 ruokalajin menun joko juomapaketilla tai ilman  voit valita myös alkoholittoman juomapaketin. Menumme sisältö vaihtelee jatkuvasti, mutta sen perusrakenne pysyy samana: keitto  äyriäiset/nilviäiset  päivän kalansaalis   kypsytetty paikallinen liha  norjalaiset juustot ja herkullinen jälkiruoka kondiittoreiltamme.

Järjestämme Brovingenissa myös teemailtoja useita kertoja vuodessa. Tällöin opiskelijamme voivat keksiä jotakin hauskaa tai voimme järjestää "Winemakers Dinner" -tapahtuman. Otamme mielellämme vastaan tapahtumatiedusteluja vähintään 15 hengen ryhmille. Ole hyvä ja lähetä meille sähköpostia.

Sunnuntaibuffetti

Joka sunnuntai tarjoilemme kylmän buffetin, joka koostuu merenelävistä, kuten simpukoista, ravuista, lohesta, sushista ja paljon muusta, niin merestä kuin maalta. Maalta ovat peräisin esimerkiksi erilaiset liha-annokset runsaine lisukkeineen. Lapsille tarjoilemme tietenkin lasten suosikkeja – jotta hekin voivat nauttia ruoasta. Jos heillä siis on aikaa syödä. Olemme nimittäin avanneet myös leikkihuoneemme, ja siellä on jotakin sopivaa kaikenikäisille lapsille – kuten liukumärki, pelejä, Play Station, elokuva ja palapelejä.

Teemapäivinä sunnuntaibuffetimme sisältö voi muuttua perheiden joulupöydäksi, halloweenjuhlaksi, pääsiäisbuffetiksi tai joulupukin pajaksi.

Ota yhteyttä

Gallionen Restaurant

Puhelin: +47 52 86 30 30
Sähköposti: q.maritim@strawberry.no

Café René

Puhelin: +47 52 86 30 30
Sähköposti: q.maritim@strawberry.no

Naustet Restaurant

Puhelin: +47 52 86 30 30
Sähköposti: q.maritim@strawberry.no

Brovingen Selskapslokaler

Puhelin: +47 52 86 30 30
Sähköposti: q.maritim@strawberry.no

Näe 360°:n näkymä tiloista täältä!

Aamiainen tarjoillaan ravintola Gallionenissa

Maanantai - perjantai: 07.00 - 09.30
Lauantai - sunnuntai (myös juhlapyhinä): 08.00 - 11.00

Naustet Restaurant

Maanantai - lauantai: 17.00 - 22.00

Café René

Maanantai  - sunnuntai: 11.00 - 21.30

Gallionen Restaurant

Sunnuntaibuffetti: 13.00 - 16.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.