At Six avasi ovensa Brunkebergstorgilla 23. maaliskuuta 2017. Vain kolme kuukautta myöhemmin hotelli on voittanut The International Hotel & Property Awards -gaalassa palkinnot Euroopan paras hotelli ja Euroopan paras hotelliravintola. Ansaittu voitto – jos meiltä kysytään.

At Six
At Six

At Six – Euroopan kaunein hotelli?


Kyllä, siltä se nyt vaikuttaa! Designgaala, The International Hotel & Property Award, järjestettiin tänä vuonna viiden tähden hotellissa, Hotel Caruso, Italiassa. Voittajaa oli valitsemassa sekä hotellialan edustajia että gaalan vieraita.Fokuksena design ja taide


Universal Design Studio, Lontoossa majaansa pitävä arkkitehti- ja sisustusyritys, on yhdessä taiteellisen Sune Nordgrenin kanssa suunnitellut, sisustanut ja valinnut At Sixissä esillä oleva taiteen. He ovat onnistuneet luomaan tavallisesta poikkeavan hotellin, joka tarjoaa uniikkia designia ja taidetta. Täältä löytyy niin ylellisiä, erikoisvalmistettuja huonekaluja – kansainvälisen tunteen kera – jotka sekoittuvat skandinaavisten designereiden luomaan sisustukseen. Hotellissa fokuksena ovat kivi, teräs, graniitti ja puu, jotka luovat autenttisen ylellisyyden tunteen. Yksi Universal Design Studion tavoitteista on, että vieraat tuntevat olonsa kotoisaksi hotellin ylellisessä tunnelmassa – ja tässä he ovat todellakin onnistuneet.
Nälkä? Jano? Mitä sinun tekee mieli?


Ruokaan ja juomaan liittyvät vaihtoehdot ovat todellakin monet, kun saavut osoitteeseen Brunkebergstorg 6. Äläkä vaan missaa Frida Rongen omaa TAK-ravintolaa! Japanista inspiraatiota hakenut ravintola sijaitsee nimensä mukaisesti hotellin katolla. Jos olet kiinnostunut ruoasta ja ruoanlaitosta, tiesitkin varmaan jo ravintolan olemassa olosta sekä sen omistajista. Mutta kysymys kuuluukin – kuinka paljon tiedät hotellin tarjoamista muista ruoka- ja juomavaihtoehdoista? At Sixistä löytyy nimittäin kaikenlaisia mahdollisia vaihtoehtoja. Viinibaari, cocktailbaari, pieni olohuone täynnä musiikkia ja lisäksi myös ravintola, joka – kuten TAK-ravintolakin – tarjoaa sinulle unohtumattomia makuelämyksiä. Ravintolasta löytyy kaikkea mahdollista, aina aamiaisesta brunssiin, lounaaseen, iltapäiväkahveihin ja klassiseen iltatarjoiluun – päivästä ja ajankohdasta riippuen. Kaikkia tarjolla olevia aterioita kannattaa käydä testaamassa vähintäänkin kerran.Maailmanluokan hotellihuoneita!


Unohda ahtaat hotellihuoneet tylsine sisustuksineen. At Sixistä löytyy tavanomaisesta poikkeavia hotellihuoneita. Standard Room? Superior Room? Deluxe Room? Ehkä kuitenkin Suite? Valitsitpa minkä tahansa huoneen, voit olla varma, että kaikki huoneet ovat yhtä ajattomia ja ainutlaatuisesti sisustettuja.


The Masterpiece Suite – Livingroom


The Masterpiece Suite – Bathroom


The Masterpiece Suite – Kitchenette


Jos haussa on maailmanluokan luksusta, kannattaa silloin tutustua The Masterpiece Suiteen, jota on jossain tapauksissa myös kutsuttu nimellä ”The one and only”, eikä turhaan. 85 neliömetriä tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia erilaisiin sosiaalisiin tilaisuuksiin. Olohuone ja sen taide ovat Sune Nordgrenin käsialaa. Suuresta kylpyhuoneesta löytyy espanjalaisesta mustasta marmorista valmistettu kylpyamme. Ja jos nyt jostain syystä satut kyllästymään sviitin tarjontaan, löydät täältä myös suuren kattoterassin, jossa pääset nauttimaan näkymästä kauniin Tukholman kattojen ylitse.