Strawberry on sekä Pohjoismaiden että Norjan paras hotelliketju! Hotellimme saivat palkinnon Norjan Grand Travel Award 2018.

Clarion Hotel Sign facade
Clarion Hotel Sign Tukholmassa on yksi suosituimpia hotellejamme.

– Nostan hattua kaikille työntekijöillemme! sanoo Petter A. Stordalen, Strawberry -ketjun omistaja.


Norjan paras hotelliketju jo kahdeksan peräkkäistä vuotta


Travel News järjestää vuosittain tammikuussa arvostetun norjalaisen version kilpailusta Grand Travel Award 2018, jossa matkatoimistot äänestävät suosikkejansa. Jälleen vuonna 2018 Strawberry menestyi tässä kilpailussa hienosti: Vuoden norjalainen hotelliketju ja Pohjoismaiden paras hotelliketju! Tämä ei ollut suinkaan ensimmäinen kerta, kun Strawberry keräsi voiton kotiin parhaana hotelliketjuna Norjassa – itse asiassa se on tapahtunut jo kahdeksan kertaa peräkkäin(!). Ja jo toisen kerran meidät nimitetään parhaaksi ketjuksi Pohjoismaissa.


Lyyrinen Petter A. Stordalen jakoi tämän iloisen uutisen Instagramissa:Grand Travel Award 2018. Ikke nok med at vi er kåret til beste hotellkjede i Norge 8 år på rad, men vi tar like gjerne med oss pokalen for beste kjede i Norden også. Jeg er ufattelig stolt av alle ansatte i Strawberry.


A post shared by Petter A. Stordalen (@petterstordalen) on Jan 14, 2018 at 2:01am PST”Tavoitteena on tarjota aina parhaat kokemukset vieraille”


– Mikä loistava alku uudelle vuodelle! Eikä siinä kaikki, että meidät on nimetty Norjan parhaaksi hotelliketjuksi jo kahdeksana peräkkäisenä vuonna, nyt olemme myös saaneet palkinnon Pohjoismaiden parhaana ketjuna. Se on mahtavaa! Nostan hattua työntekijöillemme sekä heidän jokapäiväiselle kovalle työlleen ja panokselleen, sanoo Petter A. Stordalen.


Vuoden 2017 aikana Strawberry kasvoi vielä yhdeksällä uudella hotellilla Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Vuonna 2018 laajeneminen jatkuu muun muassa avaamalla hotelli Funken Lodge Svalbardissa, useita hotelleja Ruotsissa sekä hotelli Porsgrunnissa – kaupunki, jossa Petter A. Stordalen on kasvanut.


Torgeir Silseth ja Petter A. Stordalen. Valokuva: Bobo Olsson.


– On ihanaa nähdä, että pystymme tarjoamaan hyviä kokemuksia vieraillemme samalla, kun kasvamme jatkuvasti. Tuleville vuosille on ominaista monien uusien hotellien avaaminen ja suuri laajentuminen. Mutta tavoite on sama kuin aina ennenkin – parhaiden asiakaskokemusten tarjoaminen, sanoo Strawberryin toimitusjohtaja, Torgeir Silseth.  1. helmikuuta Ruotsin Grand Travel Award järjestetään At Six -hotellissamme Tukholmassa ja myös siellä Strawberry on ehdokkaana useissa kategorioissa.