22. toukokuuta 2023 on suuri päivä. Silloin jätämme Nordic Choice Hotelsille lopulliset hyvästit ja meistä tulee Strawberry. Mutta ei hätää! Jäsenenä sinulle on tästä muutoksesta pelkästään hyötyä. Lue täältä, miksi meistä on tulossa Strawberry ja miten sinä jäsenenä tästä hyödyt.

Breakfast in bed at Clarion Hotel Winn's suite.

Muutaman viikon kuluttua avaamme uuden sivun, ja sen myötä koko kirja saa uuden nimen: Nordic Choice Hotelsista tulee Strawberry. Olet ehkä kuullut tästä jo viime kesänä, kun uutinen levisi kulovalkean tavoin. Sen jälkeen on tapahtunut paljon. Suunnittelua, suunnittelua ja hieman lisää suunnittelua, ja nyt sen aika on vihdoin koittanut. Toukokuun 22. päivänä 2023 meistä tulee vihdoinkin Strawberry, mikä tuo mukanaan kaikenlaista jännittävää! Me myös lupaamme, että jäsenyydestäsi pidetään parempaa kuin hyvää huolta.

Ennen kuin jatkamme lukemista, haluamme vakuuttaa sinut jäsenenä seuraavasta:

  • Palkintopisteillesi ei tapahdu mitään – ne pysyvät täsmälleen siellä, missä ovat nytkin
  • Mitkään etuistasi eivät häviä – mutta niitä on entistä enemmän
  • Mitään ei katoa. Mistään. Kaikki muuttuu vain paremmaksi – ja enemmäksi

Saatat huokaista helpotuksesta, mutta olet luultavasti myös utelias siitä, mitä muuta voit odottaa Nordic Choice Hotelsin kadotessa sovelluksesta, verkkosivustolta, säännöllisesti saamistasi sähköposteista ja... Kaikkialta? Vastaukset löydät alta. Ensiksi hieman siitä, miksi ihmeessä muutamme nimeämme...

Petter Stordalen at stage at VK 2023_16_9Petter Stordalen puhuu Strawberrysta näyttämöllä 3 000 työntekijän edessä sisäisessä kongressissa talvella 2023.

Miksi Strawberry?

Vaikka johtaisit jatkuvasti kasvavaa konsernia, sen ei pitäisi olla lepopaikka. Nyt oli uudistumisen aika, ja itse johtaja Petter Stordalenilla on muutoksesta seuraavaa sanottavaa:

Kasvulla on paikka yrityksemme DNA:ssa, ja tarvitsemme muutoksia, jotta pystymme jatkamaan 25 viime vuoden upeaa kasvua. Pelkkä sopeutuminen ei enää riitä. Meidän on oltava suunnannäyttäjiä. Haluamme tarjota luokkamme parhaita hotellielämyksiä. Haastamme myös roolimme matkailualan toimijana, jotta voisimme olla yhä useammin merkityksellisiä yhä useammalle ihmiselle. Siksi Strawberry merkitsee meille uutta ja jännittävää aikakautta.

25 vuotta sitten yhdestä hotellista alkanut hotelliseikkailu työllistää nykyään noin 17 000 työntekijää ja käsittää reilut 200 hotellia, mukaan lukien valtavan valikoiman ravintoloita, baareja, kahviloita, seurustelualueita, kuntokeskuksia, kylpylöitä, kokous- ja kongressitiloja, tapahtumapaikkoja +++. Tämä tarjoaa mahdollisuuden todella mieleenpainuvien kokemusten luomiseen, ja sen Strawberry aikoo hyödyntää täysillä.

Strawberry – mitä tulee tapahtumaan?

Olemme aina olleet ja tulemme jatkossakin olemaan hotellialan kapinallisia – ja nyt viemme tämän vision askeleen pidemmälle. Emme syyttä luokittele itseämme “More to explore” -sloganin alle. Strawberry tulee edustamaan monenlaisia elämyksiä. Kyseessä ei ole pelkästään hotellien varausportaali, vaan myös kaikenlaisten kokousten ja kongressien, laajan ravintola- ja baarivalikoiman, spa- ja hyvinvointipalveluiden, ikimuistoisten tapahtumien ja yhteistyökumppaneiden kokemusten, eikä suinkaan vähäisimpänä, lukuisten kaikille jäsenillemme tarjoamiemme etujen tarjoaminen.

Sovelluksemme ja verkkosivustomme kautta kaikki – erityisesti jäsenet – pääsevät käsiksi elämyksiin kaikkialla Pohjoismaissa. Ei pidä myöskään unohtaa sitä, että saat myös Pohjoismaiden rajojen ulkopuolelle ulottuvia etuja (stay tuned...) Uskallamme yksinkertaisesti luvata, että Strawberry tekee elämästäsi...

  • hauskempaa
  • merkityksellisempää
  • jännittävämpää

...Ja kukapa ei haluaisi hauskempaa, merkityksellisempää ja jännittävämpää elämää?

Torgeir Silseth at VK stage 2023_16_9Torgeir Silseth kertoo yrityksen tulevaisuudensuunnitelmista – myös hän on näyttämöllä 3 000 työntekijän edessä talvella 2023.

Joten... Mitä tämä tarkoittaa jäsenyyteni kannalta?

Kuten edellä mainittiin, et menetä jäsenyydestäsi mitään. Toisin sanoen tämä ei vaikuta jäsenyytesi tasoon, palkintopisteisiisi, etuihisi, varauksiisi eikä hotellien nimiin tai hotelliketjuihin. Toisella johtajallamme, toimitusjohtaja Torgeir Silsethillä, on seuraavaa sanottavaa uudesta aikakaudesta ja jäsenyydestä:

– Nyt yhtiö on siirtymässä uuteen, matkailun tulevaisuuteen vastaavaan aikakauteen, ja meidän on luotava entistäkin houkuttelevampi kanta-asiakasklubi, jonka tuotteet ja tarjoukset vastaavat tulevaisuuden vieraiden tarpeita. Samalla rakennamme lisää kaiken sen ympärille, mitä Nordic Choice Hotels edustaa – kestävyyttä, monimuotoisuutta ja osallisuutta, mahdollisuuksien luomista ja syrjäytymisen torjumista.

Ja PS: Nimen muuttaminen ei tarkoita, että kumppanimme ja upeat kumppani-etumme poistuisivat – päinvastoin! (stay tuned...)

Mutta hei... Mitä Nordic Choice Club Mastercard -kortilleni tapahtuu?

Mastercard-korttisi on lähdössä uudelle ja jännittävälle matkalle. Ei ehkä ole yllätys, että kortti saa uuden ulkoasun, mutta meidän on pidettävä toistaiseksi salassa kaikki muut jännittävät Strawberry Mastercard -korttia koskevat tiedot. Joten sanomme vain, että kannattaa pysyä kuulolla! Voimme kuitenkin paljastaa yhden asian niille, jotka ihmettelevät, saatko edelleen pisteitä joka kerran korttia käyttäessäsi. Siihen voimme vastata: KYLLÄ saat. Tietenkin!

Tervetuloa uudelle aikakaudelle, ystävät!

Uusi aikakausi on alkamassa, emmekä malta odottaa pääsevämme pian näyttämään sinulle KAIKEN, mitä meillä on tarjottavanamme. Pysy kuulolla tulevina viikkoina, jolloin kuulet lisää jännittäviä uutisia siitä, mitä Strawberrylla on tapahtumassa – sillä se ei ole ihan pikku juttu. Ja muista merkitä 22. toukokuuta kalenteriisi. Onko päivämäärä jo ylhäällä? To be continued…