strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys

Magno on kätellyt yli miljoonaa vierasta

Clarion Hotel® Copenhagen Airtportin Magno Inoue on toivottanut vieraat tervetulleiksi avosylin ja lämpimästi hymyillen yli 17 vuoden ajan. Karismaattisella päätarjoilijalla on erittäin selkeä filosofia; ”En kohtele heitä ainoastaan vieraina, vaan ystävinäni.”

  • Astuessasi sisään Clarion Hotel® Copenhagen Airportiin ja Comfort Hotel® Copenhagen Airportiin tunnet välittömästi lämpimän ja osallistavan ilmapiirin.

  • Toisin kuin yleensä matkustaessasi Kööpenhaminan kaltaiselle suurelle kansainväliselle lentokentälle tai sieltä pois.

  • Tähän yhtenä syynä on Magno Inoue. Hän toimii hotellin päätarjoilijana ja työskennellyt samassa paikassa 17 vuotta. Hymy kasvoillaan ja katse vieraisiin keskittyneenä hän tekee kovasti töitä tehdäkseen vieraiden oleskelusta parhaan mahdollisen kokemuksen.

  • Itse asiassa hän kättelee jokaisen vieraan ystävällinen hymy kasvoillaan, jotta sinusta tuntuu, että sinua arvostetaan ja sinusta välitetään heti ensimmäisestä hetkestä lähtien.

  • ”Tervehdin lähes 300 vierasta joka ikinen päivä. Tämä johtuu siitä, että haluan heidän tuntevan olonsa arvostetuksi ja saavan fantastisen kokemuksen kanssamme”, Magno sanoo.

  • ”Kuinka monta vierasta olet tervehtinyt vuosien varrella?” kysymme hurmaavalta päätarjoilijalta.

  • Hän purskahtaa nauruun, sillä hän ei ole koskaan aiemmin ajatellut asiaa. Mutta siitä ei ole epäilystäkään, etteikö määrä olisi huima. Nopean päässälaskun mukaan hänen on täytynyt kätellä yli miljoonaa vierasta.

  • ”Se kuulostaa aivan hullulta”, Magno naurahtaa.

  • ”Suuri osa tervehtimistäni vieraista on myös palaavia vieraita. He tunnistavat minut ja minä tunnistan heidät. Se lämmittää sydäntäni, ja uskon, että myös vieraamme arvostavat sitä”, Magno selittää.

Perhehotelli ja konferenssikeskus

Molemmat lentokenttähotellit, Clarion Hotel® Copenhagen Airport ja Comfort Hotel® Copenhagen Airport, sijaitsevat keskeisellä paikalla lentokentällä. Henkilökunta työskentelee väsymättä vastatakseen vieraidensa erilaisiin tarpeisiin, olipa kyseessä sitten lomaileva perhe tai seminaaria tai kokoontumista isännöivä yritys.

Hotelleista löytyy kylpylä erilaisilla hoidoilla, suolavesiuima-allas, ravintoloita, sky bar, oleskelutiloja ja kuntosali. Pohjoismaiseen ruokaan ja paikallisiin raaka-aineisiin keskittyneet hotellit ovat ylpeitä korkealaatuisista kulinaarisista herkuistaan.

Jos etsit vau-efektin tarjoavia konferenssitiloja, 2150-paikkainen ”The Hangar” on tarkoitukseen täydellinen valinta. Lisäksi hotellissa on 33 muuta kokoushuonetta, jotka vastaavat useimpiin tarpeisiin. Jos haluat istua rauhassa hotellin nurkassa kollegan kanssa, hotellista löytyy tilat myös siihen. Pohjois-Euroopan suurin lentokenttä, E20-moottoritie ja metro ovat aivan oven ulkopuolella, joten sijainti on erinomainen sekä spontaaneille kokouksille että monipäiväisille konferensseille, joihin saapuu osallistujia kaikkialta maailmasta.

Ja vaikka hotellit sijaitsevat lentokentällä, lähistöllä on useita nähtävyyksiä.

Blue Planet on Pohjois-Euroopan suurin akvaario, jossa on seitsemän miljoonaa litraa vettä täynnä eksoottisia ja ainutlaatuisia kalalajeja – upea kohde perheille. Vuoden 2013 avaamisestaan lähtien Blue Planetista on ollut uskomattoman suosittu. Blue Planetin löytyy Amagerista osoitteesta Jacob Fortlingsvej 1. Hotellista tai Kastrupin asemalta on sinne vain 600 metrin kävelymatka.

Jos haluat uida meressä, suosittelemme lähellä sijaitsevaa Kastrup Sea Bathia. Se on arkkitehtoninen helmi ja todella maaginen paikka. Merikylpylä tarjoaa parhaat näkymät Saltholmin saarelle ja Ruotsiin ja takaa mainiot olosuhteet uintiin tyynissä vesissä.

Intohimona vieraistamme huolehtiminen

Tapaamme Magnon uudelleen sen jälkeen, kun hänen lounasvieraansa ovat nauttineet erinomaisen aterian Clarion Hotel ® Copenhagen Airportin tyylikkäissä tiloissa. Hän ei lepää. Hän on täydessä touhussa toivottamassa lähteville vieraille turvallista matkaa, ja jo seuraavassa hetkessä hän toivottaa sisäänkirjautuvan perheen tervetulleeksi lämpimästi hymyillen. Aina keskittynyt.

Kysymme häneltä, mitä mieltä hän on asiakkaiden kanssa viettämästään ajasta.

”Arvokkain asia elämässämme on aika. Aika on voimavara, jota meidän tulee vaalia ja hallita parhaalla mahdollisella tavalla. Kun vieraamme viettävät aikaansa kanssamme, heidän tulisi tuntea ja tietää, että olemme täällä nimenomaan heitä varten. En kohtele heitä vain vieraina, vaan ystävinäni.”

”Onko se sinun filosofiasi?"

Magno naurahtaa leveästi hymyillen, kun haastattelumme lähestyy loppuaan, ja päätarjoilija halaa meitä kiitokseksi poistuessamme hotellista.

”Ei ehkä filosofia, vaan pikemminkin intohimo. Intohimo, jonka me kaikki täällä hotellissa jaamme. Intohimoa ja lämpöä vieraitamme kohtaan. Silloin syntyy hyviä muistoja ja ihmissuhteita. Ja ehkäpä olet saanut elinikäisen ystävän.”

The entrance at Clarion Hotel® Copenhagen Airport.People by the food buffet at a conference at Clarion Hotel® Copenhagen Airport.Man smiling while standing in front of Clarion Hotel ® Copenhagen Airport.

Viimeisimmät lisäykset