Jäsenyys

Göteborgin parhaat käytetyn tavaran myymälät

Göteborg tunnetaan mahtavista shoppailumahdollisuuksista ja varsinkin käytetyn tavaran kaupoistaan. Kaupungissa on useita käytetyn tavaran kauppoja, kaikki siistejä ja hyvin järjesteltyjä. Näistä kaupoista löytyy kaikkea edulliseen hintaan: niin Gannin mekkoja kuin 80-luvun patagonialaista fleeceä, jota olet saattanut etsiä. Seuraavassa on pikaopas Göteborgin käytettyjen tavaroiden maailmaan.

  • 1. Pop-Boutique

    Osoite: Magasingatan 22

  • Tällä suositulla kadulla on useita upeita vintage-liikkeitä sekä alue, jossa on ruokaa tarjoilevia autoja, ja ulkoistuma-alue auringossa.

  • Pop-Boutiquen varastosta löytyy kaikkea hatuista, laukuista, vaatteista ja aurinkolaseista koruihin

  • Myymälä on siisti ja hyvin järjestelty, sekä vaatteen että värin mukaan, joten sieltä on helppo löytää aarteita ja huippulöytöjä.

  • Jos etsit 70-luvun mekkoja, täydellisiä korkeavyötäröisiä farkkuja tai upeaa fleecetakkia, tämä on juuri oikea paikka sinulle.

2. Ragtime


Osoite: Magasingatan 15


Vain muutaman askeleen päässä Pop-Boutiguesta on Ragtime, joka koostuu Ragtime Herr -myymälästä miehille ja Miss Ragtimesta naisille. Miesten puolelta löydät miesten vaatteita, kuten muun muassa bleisereitä, T-paitoja ja Vans- ja Birkenstock-kenkiä.


Tänne ihmiset voivat tuoda merkkivaatteensa tai vintage-esineensä myytäviksi, joten tarjolla on runsaasti mahdollisuuksia upeisiin ostoksiin. Seuraavalta ovelta löytyy Miss Ragtime, jossa on tavaraa trendikkäiltä tuotemerkeiltä, joita ovat mm. Munthe, Stine Goya, Sophie by Sophie ja Baum und Pferdgarten.


3. APLACE


Osoite: Magasingatan 20


Kun kuljet kadun poikki Ragtimesta, saavut APLACE-myymälään. Myymälä on ihana seos sisustustuotteita, taidetta, vaatteita ja koruja. Täältä on melkein mahdotonta päästä pois ostamatta jotain. Myymälässä on tarjolla pääasiassa uusia tuotteita tunnetuilta tuotemerkeiltä, joita ovat mm. Rodebjer, Hope, Róhe ja Stina Goye. Pienestä kulmasta löytyy kuitenkin APLACEn käytetyn tavaran myymälä, jossa on huipputarjouksia huipputuotemerkkien tyylikkäistä luomuksista. Meille tarttui mukaan Ganni-mekko ja Nike-lippalakki.


PS: Comfort Hotel® Göteborg on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Magasingatanista.

Girl trying clothes at vintage store in Gothenburg.

4. Beyond Retro


Osoite: Arkaden


Jos haluat todella sukeltaa vaaterekkien sekaan, suuntaa Beyond Retrolle, joka on yksi Göteborgin suurimmista käytetyn tavaran liikkeistä. Täällä on 90-luvun urheiluvaatteita, Levi’s-farkkuja, T-paitoja, joissa on upeita kuvia... melkein kaikkea, mitä saatat etsiä, jos tämä vastaa tyyliäsi.


5. Fabriken


Osoite: Ekedalsgatan 16


Ihana paikka Majornan mukavalla ja rennolla alueella – lähellä Slottsskogenia. Fabrikenilta löydät 50- ja 60-lukujen pohjoismaisia klassikkoja sekä kalusteita, keramiikkaa, taidetta ja rihkamaa.


6. Erikshjälpen


Osoite: Rosengatan 8


Erikshjälpeneitä löydät kaikkialta Ruotsissa, ja ketjulla on kolme liikettä Göteborgissa. Strawberry kävi yhdessä liikkeessä Rosenlundsgatanilla ja ilahtui erittäin hyvin liikkeen erinomaisesta järjestelystä. On todella hyvä, että keittiötarvikkeille, lasten tarvikkeiden ja vaatteille on omat osastonsa.


7. Sneakershyllan


Osoite: Kungsgatan 38


Göteborgin ostosalueen sydämessä on Sneakershyllan, joka on erityisesti tennareista kiinnostuneille tarkoitettu kauppa. Tämä on mieluisa paikka keräilijöille (löysimme Jordan 1 Retro High Fragment -keräilykappaleen vuodelta 2014 alkuperäispakkauksessaan...) tai niille, jotka haluavat klassiset Nike-, Vans-lenkkarit tai värikkäät lenkkarit, jotka erottuvat joukosta, tai niille, jotka pitävät ylipäätään vähän vanhemmista kengistä.


Täällä on kenkiä miehille, naisille ja lapsille.

Viimeisimmät lisäykset