West Pridesta Göteborgissa tuli suuren luokan menestys. Yhdessä Tukholman Priden kanssa järjestettiin EuroPride 2018. Elokuu 18. polkaistiin käyntiin suuri Prideparaati jälleen kerran vaeltamaan Göteborgin kaduilla väriä räiskyvän rakkauden juhlan nimissä. "Göteborgilaiset hukuttautuivat rakkauteen", sanoo MingelMartin, joka edusti paikalla Strawberry -hotelliketjua.

West Pride-paraatista Göteborgista
Olitko yksi niistä 25 000 henkilöstä, jotka marssivat tämän vuoden West Pride -paraatissa tai seurasitko osallistujia kaduilta ja toreilta paraatin varrelta?

Huviprofiili Martin ”MingelMartin” Edlund, joka työskentelee hotellissa Clarion Hotel® Stockholm, piti useita tapahtumia hotelleissamme Tukholman ja Göteborgin paraatien aikana. (Täällä MingelMartin listaa kohokohtia Tukholman paraatin aikana).

Martin on runollinen kuvaillessaan tunnelmaa tämän vuoden West Pridessa:

– Se oli ensimmäinen kerta, kun olin West Pridessa Göteborgissa ja olihan se aivan fantastinen kokemus. Aivan kuten Tukholmassa, göteborgilaiset hukuttautuivat rakkauteen, ja vaikka paraati oli huomattavasti pienempi kuin Tukholmassa, oli siellä taianomainen tunnelma. RAKASTAN GÖTEBORGIA!

Festivaali järjestettiin 14.-19. elokuuta 2018 ja suuren paraatin ohella festivaalipäivät täyttyivät väittelyistä, työpajoista, konserteista ja kutsuista. Vierailijat saivat nauttia myös taidenäyttelyistä, pool partysta ja drop in-häistä.

MingelMartin (vasemmalla) vuoden West Pride-paraatin aikana.

Parhaat kuvat West Pride-paraatista Göteborgista

Olitko yksi niistä 25 000 henkilöstä, jotka marssivat tämän vuoden West Pride -paraatissa tai seurasitko osallistujia kaduilta ja toreilta paraatin varrelta? Riippumatta siitä, olitko paikalla ja koitko tämän vuoden West Priden ja EuroPriden tai et, olemme koonneet alle parhaat kuvat paraatista Göteborgissa. Nähdäänkö ensi vuonna?


Strawberry – ylpeä Pride -yhteistyökumppani

Strawberryiin olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Olemme vakuuttuneita siitä, että vieraidemme ja työntekijöidemme erilaisuudet auttavat luomaan ainutlaatuisia hotellikokemuksia ja maagisia kohtaamisia. Monimuotoisuus tekee meistä parempia. Ovemme ovat aina avoinna.

Täällä on tilaa kaikille.


Lue kaikki Pride-festivaalista ja Strawberry