strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys

Hotellit

Suunnittelijaveljekset paljastavat Villa Copenhagenin salaisuudet

Veljekset Mads ja Mikkel eivät ole suunnitelleet koruja vain DiCaprion, Lagerfeldin ja Jay-Z:n kaltaisille supertähdille. He ovat myös olleet Kööpenhaminassa sijaitsevan Villa Copenhagenin, entisen lennätinrakennuksen, sisustuksen takana.

 • Mitä tekemistä miesten koruilla ja jalokivillä on hotellin kanssa?

  Enemmän kuin luuletkaan, ja ehkä enemmän kuin huomaatkaan. Lähde mukaan Kornerupin veljesten opastamalle kierrokselle viiden tähden hotelli Villa Copenhagenin sisätiloihin.

 • "Ylellisyyden ei välttämättä tarvitse huutaa glamouria, ilotulitusta ja kimaltelevia timantteja. Sen sijaan se voi olla hillitty, harkittu ja hienovarainen", suunnittelija Mikkel sanoo.

 • Yhdessä veljensä Mads Kornerupin kanssa hän on Shamballa Jewels -korumerkin suunnittelija.

 • Heidän timanttejaan ja kiviä ovat ostaneet muun muassa Hollywood-tähti Leonardo DiCaprio, suunnittelija Karl Lagerfeld, Tanskan kruununprinsessa Mary ja tietysti musiikkimoguli Jay-Z.

 • Puhumattakaan kadunmiehestä, joka pitää henkilökohtaisesti suunnitellusta arjen luksuksesta.

 • Kööpenhaminalaiset osaavat kuitenkin paljon muutakin kuin luoda koruja.

 • He ovat myös käyttäneet buddhalaisia symboleja yhdistettynä villiin ylellisyyteen ja antaneet oman persoonallisen kosketuksensa Villa Copenhagen -hotelliin, joka oli aiemmin kaupungin tärkein posti- ja lennätinkonttori.

Ilmoittaudu ja löydä sisäinen rauha

"Alun perin Shamballa Jewels sai inspiraationsa muinaisista kirjoituksista, joissa kerrottiin Himalajan laaksoon kätketystä myyttisestä valtakunnasta", Mads kertoo.

Harmoninen paikka, jossa asuu valaistuneita ja myötätuntoisia ihmisiä. Suoraan käännettynä Shamballan valtakunta tarkoittaa "rauhan ja rauhallisuuden paikkaa". Tämän Mads ja Mikkel haluavat saavuttaa Villa Copenhagenissa yhdessä arkkitehti ja sisustussuunnittelija Olga Krukovskajan kanssa. Hyvän luksusannoksen lisäksi.

"Haluamme, että ihmiset löytävät oman sisäisen Shamballan, sillä korumme inspiroivat meitä keskittymään viisauteen ja siihen, mikä on sisällämme. Villa Copenhagenin projektin myötä toivomme, että vieraat tutustuvat tähän universumiimme ja lähtevät omalle henkilökohtaiselle matkalleen", veljekset selittävät.

 • Courtyard Bar maljapöytään ja seurusteluun

  Ehkä astut meditatiiviseen tilaan, kun astut hotellin ovista sisään, ilman että edes huomaat sitä.

 • "Meille Shamballa Jewels on enemmän kuin vain kultaa, timantteja ja kauniita koruja - se on tunne ja universumi itsessään."

 • "Uskomme, että korujen arvo ei ole vain käytetyissä materiaaleissa, vaan niiden herättämissä ja edustamissa tunteissa", Mikkel lisää.

 • Strawberry tapaa Madsin ja Mikkelin Villa Copenhagenin Courtyard Barissa, joka on yksi monista tiloista, joihin he ovat jättäneet jälkensä. Katosta roikkuu Ananta Lamp -niminen valaisin, joka muistuttaa ikonista, kudottua Shamballa®-rannekorua.

 • Pallomaiset riipukset heijastavat ikuista, ääretöntä. Huonetta kehystävässä kaiteessa on koristeellisia elementtejä, joiden yksityiskohdat juontavat juurensa itämaiseen filosofiaan ja luovat maagisen ja hienostuneen tunnelman.

 • Lasikatosta tulvii valoa sisään, ja huone on sisustettu sohvaryhmillä ja suurilla vihreillä kasveilla. Se on täydellinen huone drinkkien nauttimiseen, hyvään keskusteluun tai kevyen aterian nauttimiseen.

Ylellisyyttä on myös säilyttämisessä

Vanhat ja säilytetyt elementit ovat vähintään yhtä hyvin harkittuja kuin uudet. Veljekset ja sisustussuunnittelija Olga lähestyivät hanketta kunnioittaen suuresti rakennuksen historiaa ja perinteitä.

"Siksi jätimme julkisivun lähes koskemattomaksi. Baarin ja viereisen kahvilan sijoittamisella on tarkoitus yhdistää sisäpiha ja Vesterbron puoleinen brasserie", Mads sanoo.

Vastakkaisella puolella on viinibaari, jossa on urbaani tunnelma ja rentouttavat istuinalueet. Sisäpihalla on kahvila-alue, jossa on kattokruunut, istuinryhmiä ja suuret kasvit kauniina keskipisteenä. Kun vieraat saapuvat paikalle, he kävelevät Tietgensgaden alkuperäisestä sisäänkäynnistä ja heitä tervehtii taide.

"Vieraat siirtyvät niin, että he näkevät ensin baarin, sitten kahvilan, sitten puutarhan, jossa on keskipiste, ja lopuksi vastaanoton", Mads kertoo.

Villa Copenhagen oli aiemmin Tanskan tärkein posti- ja lennätinkeskus. Rakennuksen historia ulottuu vuoteen 1912. Hotellissa on ravintola, viini- ja cocktailbaari, oma leipomo, kattoterassi ja lämmitetty 25-metrinen kattoallas.

Sviitin piilotetut jalokivet

Useimmat vieraat kirjautuvat yhteen hotellin 390 huoneesta. Mutta ne, jotka haluavat hemmotella itseään jollain todella erityisellä, voivat varata salaperäisen Shamballa Master Suite -huoneiston. Täällä on 129 neliömetriä hengellistä ylellisyyttä. Olohuone, makuuhuone, kylpyhuone, toimisto ja korut - se on kuin astuisi todelliseen Shamballa-universumiin.

"Shamballa-sviitin suunnittelussa on käytetty karheiden ja hienostuneiden materiaalien yhdistelmää, mikä luo ylellisen ja erittäin vahvan ensivaikutelman. Vieraiden on saatava sama intiimiyden tunne kuin salaperäisessä temppelissä, eli rauhallinen ilmapiiri, mutta myös kontrasti tumman ja herkän välillä.

Ja jos sinulla on silmää sille, voit havaita hyvin piilotettuja jalokiviä. Esimerkiksi kylpyhuonekalusteissa on rubiini ja safiiri, jotka merkitsevät kuumaa ja kylmää vettä, ja lattiaa koristaa mandala. Seinällä roikkuu Shamballa-jalokivi kultakehyksessä. Sviitissä majoittuvat vieraat voivat luonnollisesti lainata sitä pyynnöstä.

Ylellisyyteen kuuluu siis edelleen vähän pauketta, ilotulitusta ja kimaltelevia timantteja, riippumatta siitä, missä olet nukkunut, uinut, syönyt tai yöpynyt Villa Copenhagenissa.

Viimeisimmät lisäykset