Hyvien naapureiden avulla Clarion Hotel® Aviapolis pystyi viime vuonna aloittamaan kauniin perinteen: Happy Kids – Christmas party for children. Sillä kuka on päättänyt, että juhlat ovat vain aikuisille?

Lapsia ja joulukuusia Clarion Hotel Helsinki Airportissa
Joulutunnelma saapui Clarion Hotel Helsinki Airportin järjestettyä joulujuhlan lapsille

Jopa 215 lasta ja aikuista saapui Clarion Hotel® Aviapoliksen joulujuhliin, joiden keskipisteessä olivat lapset. Kaikki alkoi siitä, kun 4-vuotias esitti hotellin Food & Beverage Managerille tärkeän kysymyksen: Miksi joulujuhlat ovat vain aikuisille eivätkä lapsille?


"Olin aikaisemmin leikitellyt ajatuksella joulujuhlista lapsille, joten tämä oli täydellinen alkusysäys. Sain todella paljon tukea upeilta kollegoiltani, ja 'The Good Neighbour' -järjestöltä saimme apua rahoitukseen, joten niin päätimme toteuttaa suunnitelman"! Päivi Roiko, Food & Beverage Manager, Clarion Hotel Aviapolis


Hieman apua hyviltä naapureilta


Tehdäkseen juhlasta niin hauskan ja sisältörikkaan kuin mahdollista, Clarion Hotel Aviapoliksen henkilökunta otti yhteyttä hotellin kanssa saman arvomaailman jakaviin yrityksiin naapurustossa, jotka mahdollisesti haluaisivat osallistua jollakin tavoin. Ei ollut vaikeaa löytää naapureita, jotka halusivat olla mukana toteuttamassa hauskan joulujuhlan lapsille."ja 'The Good Neighbour' ärjestöltä saimme apua rahoitukseen, joten niin päätimme toteuttaa suunnitelman!"Reima-lastenvaateyritys auttoi järjestämään hauskoja aktiviteetteja, Fazer Experiencen vierailijakeskus oli paikalla arvonnan ja makeisten kanssa, Suomen ilmailumuseolla oli mukanaan pieni lentokone, jota lapset pystyivät kokeilemaan, ja Flamingo Span oma maskotti – flamingo – levitti ilosanomaa.


Child flying a toy airplane at Clarion Hotel Helsinki AirportTietenkin lentämistä pitää voida kokeilla, kun vierailee lentokenttähotellissa


Flamingo Clarion Hotel Helsinki AirportFlamingo tuli vierailemaan ja jakamaan haleja


A bit crazy – the Clarion way


Juhlaan katettiin houkutteleva joulubuffettipöytä, ja lapset saivat leipoa piparkakkuja. Viihdeohjelmistoon kuului nukketeatteri, DJ ja tanssilattia sekä esterata. Erilaisia toimintoja löytyi myös hotellin kolmesta kerroksesta, jotta lapset saivat tutustua paremmin hotelliin. Seikkailun päätepiste oli hotellin 8. kerros, jossa lapset pystyivät katselemaan lentokoneita ikkunoista ja pomppimaan vuoteessa.


Baking gingerbread Clarion Hotel Helsinki Airport Piparkakut kuuluvat joulujuhlaan


Show at Clarion Hotel Helsinki AirportMitä on juhla ilman asiaan kuuluvaa esitystä?


Jumping on the bed Clarion Hotel Helsinki AirportHotellivuoteessa pomppiminen on klassikko


Yhteinen naapuruus


Yhdessä he keräsivät myös lahjoja Yksinäinen joulukuusi etsii lahjoja -tempaukseen – sillä jouluilo ei ole itsestäänselvyys kaikille. Eikä juhla ollut vielä sillä valmis, lisäksi hotelli esitteli Living Room Clubin naapureitaan varten Vantaalla!


Lonely Christmas Tree Clarion Hotel Helsinki AirportYksinäisestä joulukuusesta tuli vähemmän yksinäinen juhliin osallistuneiden vieraiden ansiosta


Alku kauniille perinteelle


Joulujuhlasta tuli menestys, ja naapuruston lapset olivat täysin varmoja siitä, että he haluaisivat tulla uudelleen seuraavana vuonna. Ja se 4-vuotias, joka sai lumipallon liikkeelle, kiteytti asian seuraavasti: seuraavalla kerralla juhlat voivat kestää pitempään!


Haluatko sinäkin pomppia vuoteessa samalla, kun näet lentokoneita ikkunan ulkopuolella? Näin löydät perille Clarion Hotel Aviapoliksen.