Jäsenyys
Water park

Koe trooppinen lämpö ja palmut Frederikshavnissa

Tervetuloa Quality Hotel™ The Reefin vesimaailmaan Frederikshavnissa. Tunne trooppinen lämpö ja koe erilaisia altaita – täältä löytyy jotakin koko perheelle. Sisäänpääsy vesimaailmaan sisältyy hintaan kaikille hotellivieraille.

Seikkailuja trooppisessa ilmastossa

Sijaitseeko Karibia mielestäsi liian kaukana? Tarjoamme sinulle ratkaisun. Sinun ei tarvitse matkustaa Pohjois-Tanskan Frederikshavnissa sijaitsevaa Quality Hotel The Reefiä kauemmaksi voidaksesi tuntea trooppisen lämmön. Täällä sijaitseva vesimaailma on todella koko perheen vierailun arvoinen paikka lämpimine altaineen, palmuineen, kallioineen ja linnunlauluineen – ympäri vuoden! Ja tiedätkö mitä? Kun yövyt Quality Hotel The Reefissä, sisäänpääsy tähän trooppiseen vesimaailmaan sisältyy huonehintaan.

Altaita koko perheelle

Vesimaailmasta ei löydy vain yhtä allasta, vaan peräti 10 allasta, joiden joukosta voit valita suosikkisi. Onko se koko vesimaailman läpi virtaava salainen viidakkovirta? Tai kenties suuri aaltoallas, Thunder Bay, jossa voit tuntea olevasi keskellä trooppista myrskyä? Vesimaailmasta löytyy jotakin koko perheelle – suurille ja pienille. Käytössäsi on myös ulkoallas ja sen aurinkoterassi, jonne pääset uimalla maanalaisen kanavan läpi.

Water parkWater tank , water parkWaterpark, pool, spa

Ennen vierailuasi

• Etkö yövy hotellissa? Voit varata vierailusi täältä.


• Nälkä? Kahvila on avoinna torstaista sunnuntaihin ja kaikkina päivänä kesäkuukausien aikana.