JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Indoor pool at Strömstad Spa & Resort.

Spa Strömstadissa näköalalla merelle

Varaa nyt

Strömstad Spa & Resortin sijainti meren äärellä täyttää kehon ja mielen rauhalla ja harmonialla. Katso merta samalla kun annat kehon lämmetä lämpimässä altaassa tai tunnet lihasten rentoutuvan ihanan aromaterapiakäsittelyn aikana. Arjen ylellisyyttä parhaimmillaan!

Suuri valikoima Decléor-hoitoja

Strömstad Spa & Resortissa on Decléor Aroma Spa kauniissa ja kutsuvassa ympäristössä. Kyseessä on Decléorin Flagship Spa ja siksi heillä onkin koko Pohjois-Euroopan suuri valikoima Decléor-hoitoja. He keskittyvät aromaterapiaan, ja heille kokonaisvaltainen hyvinvointi ja optimaalinen lopputulos on ensisijaista. Miellyttävä spa-rituaali ihanilla tuoksuilla ja luonnon hienoimmilla ainesosilla on täydellinen lahja itselle tai jollekulle, josta välität!

Allas sisällä ja ulkona

Spa-osasto levittäytyy 2000 neliömetrin laajuiselle alalle. Täällä voit kokea virkistäviä kontrasteja kylmän ja lämpimän välillä, olla sisällä ja ulkona, käydä suolavesialtaassa, ulkoporeammeessa, saunassa ja lumitynnyrissä. Span lisäksi on mahdollisuus treenaamiseen, sillä spa-sisäänpääsyyn sisältyy vapaa pääsy kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille. Voit siis käydä energisoitumassa ennen kuin rentoudut spassa tai lähdet päiväksi Strömstadia tutkimaan!

View from the pool at Strömstad Spa & Resort.Spa outside at Strömstad Spa & Resort.Indoor pool at Strömstad Spa & Resort.

Strömstad Spa & Resort

Strömstad

Aukioloajat

Maanantai - Sunnuntai: 07:00 - 21:00

Osoite

Kebalvägen 229, 452 40 Strömstad

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite: spa@stromstadspa.se
Varaa nyt