Jäsenyys
Relax in the pool with sea view in Strömstad.

Strömstad – ihana spa-kohde

Saltön, Kosterhavetin Nationalpark, Daftöland ja Blomsholm – Strömstad tarjoaa monia kiinnostavia käyntikohteita, ja on helppo ymmärtää, miksi se on niin pidetty länsirannikon kaupungeista. Mutta mitä tehdä nähtävyyksien katselupäivän jälkeen? Käydä tietenkin kylpylässä!

Rentoudu pulahduksella mereen ja hoidolla

Muutama tuntia spassa on ihana tauko väsyneille jaloille ja uusien virikkeiden täyttämälle mielelle. Se saa sinut jälleen valmiiksi seuraavaan päivään ja on siksi erinomainen juttu sinulle, joka olet vierailulla tässä länsirannikon helmessä. Syö ravintolassa, käy suolaisella pulahduksella meressä, oleskele altaassa ja varaa yksi jos toinenkin hoito. Sinulle, joka asut Strömstadissa ja haluat hemmotella itseäsi tai viettää laatuaikaa ystävien ja perheen kanssa, käynti spassa on arjen luksusta!

Yövy spa-hotellissa meren äärellä

Jos haluat pidentää spa-kokemustasi, varaa majoitus Strömstad Spa & Resortista keskustan läheltä. Tästä designhotellista löydät nimittäin Decléor Aroma Span, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Sen 2000 neliömetrin kokoiselta spa-osastolta löytyy niin suolavesiallas kuin ulkoporeamme, sauna ja lumitynnyri sekä suuri valikoima aromaterapiahoitoja!

Strömstad

Spa ja relax

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa