Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Strömstadissa

Houkutteleeko Ruotsin saaristoidylli? Siinä tapauksessa Strömstad on fantastinen lähtökohta loman vietolle.

Strömstad on hyvin tunnettu pitkästä, upeasta rantalinjastaan rantoineen, saarineen, lahtineen ja kareineen, eikä vähiten laitureistaan, tuoreista katkaravuistaan sekä iloisista kesäpäivistään. Täällä voit todella nauttia ihanasta luonnosta sekä erinomaisesta hotellimajoituksesta. Hotellimme – Strömstad Spa – on kaupungin kylpylähotelli, joka sijaitsee lähellä Nötholmenia, aivan meren rannalla. Hotellissa on 2000 neliömetriä suuri kylpyläosasto. Täällä sinulla on paljon valinnan varaa, kuten suolaisen veden allas ja ulkoporeallas, josta on näköala satamaan, suomalaisia saunoja, hoitoja sekä erinomaiset mahdollisuudet rentoutumiseen. Täältä löydät myös kokousosaston, baareja ja ravintolan vain kymmenen metrin päässä rannasta. Hotellin ulkopuolella on kallioita ja merta monine mahdollisuuksineen. Kesäkuukausina kulkee lautta useita kertoja joka päivä Strömstadista kauniille ja autottomille Kosteröarna-saarille. Täällä on rantoja, kauppoja ja ravintoloita pienten polkujen, kallioiden ja koskemattoman luonnon keskellä. Ota pyörä ja piknikkori mukaasi tänne! Muussa tapauksessa voimme suositella kalastusta, kajakkiretkiä sekä erilaisia vesiurheilulajeja. Kaupungista löytyy jotakin niin laiskalle kuin aktiivisellekin, sekä maissa että merellä - täällä on kaikki päivät tarkoitettu nautittaviksi. Pieni saaristokaupunki Bohuslänin maakunnassa sijaitsee ainoastaan 1,5 tunnin ajomatkan päässä Oslosta ja 2 tunnin ajomatkan päässä Göteborgista.

Lue vähemmän
3 hotellia alueella: Strömstad

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.