strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
View from the pool at spa Stenungsbaden in Stenungsund.

Rentoudu Bluewater Spassa Stenungsundissa

Varaa nyt

Jos kaipaat perinteistä spata meren lähellä, kannattaa tutustua Bluewater Sports & Health Clubiin. Spa sijaitsee länsirannikolla kallioiden ja veden ympäröimänä ja tarjoaa ihanan paikan rentoutumiseen ja lepäämiseen. Ui, sauno tai varaa ihana hoito ja anna kehon ja sielun rauhoittua.

Yhdistä hotellivierailu spahan

Tee hotellivierailustasi hieman erityisempi seuraavalla kerralla, kun aiot käydä Stenungsundissa, ja varaa spa-hotelli! Spa-osasto Bluewater Sports & Health Club Stenungsundin Yacht Clubilla houkuttelee lämpimillä altaillaan, niin sisällä kuin ulkona, porealtaallaan, saunamaailmallaan, saunamökillään ja erilaisilla hoidoillaan.

Hemmottele itseäsi vähän enemmän

Paikassa on myös aurinkokansi, johon voit asettua rentoutumaan ja nauttimaan karusta saaristomaisemasta hyvän juoman kera. Tartu myös tilaisuuteen hemmotella itseäsi vähän enemmän ja varaa ihana hieronta tai kasvohoito joltakin pätevistä hoitajistamme!

Vauhdikkaampaa tekemistä etsivälle

Kuten nimi Bluewater Sports & Health Clubin nimi kertoo, täältä löytyy myös mahdollisuus hieman vauhdikkaampiin aktiviteetteihin. Voit esimerkiksi vierailla salilla juoksemassa juoksumatolla, käyttämässä crosstraineria, pyöräillä tai käyttää vapaapainoja, tai varaa itsellesi ja ystävillesi hauska ryhmätunti. Hotellivierailla on lisäksi pääsy esteradalle tai he voivat otella matsin rantalentopalloa tai tennistä. Tervetuloa Stenungsbaden!

Outdoor jacuzzi at spa Stenungsbaden i Stenungsund.Outdoor pool at spa Stenungsbaden in Stenungsund.The terrace at spa Stenungsbaden in Stenungsund.

Stenungsbaden

Stenungsund

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Södra stenugnsön, 444 48 Stenugnssund
 • contactPhonePuhelin
  +46 303 72 68 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  hello@stenungnsbaden.se
 • calendarVaraus
  Varaa nyt