Jäsenyys
View of Stenungsund by the sea.

Merellisiä spa-elämyksiä Stenungsundissa

Stenungsund on kaunis kaupunki, jossa on paljon tehtävää, ja matkakohteena se houkuttelee sekä vauhdikkaisiin aktiviteetteihin että rentouttavaan spahan. Loju porealtaassa hyvä juoma kädessä, varaa kasvohoito tai käy saunassa ja virkistävällä pulahduksella meressä.

Matkakohde vuoden ympäri

Yhdistelmä merta, kallioita ja kalastusmajoja määrittelee usein ruotsalaisia kesiä, minkä vuoksi länsirannikko houkuttelee turisteja ympäri maailman. Mutta vaikka se onkin uskomattoman suosittu kesäkohde, länsirannikolta löytyy paljon syitä vierailuun vuoden ympäri.

Pulahda uimaan, kun siltä tuntuu

Katsopa Stenungsundia. Kaupunki sijaitsee syrjäisemmässä paikassa lähellä Göteborgia, aivan Hake-vuonon tuntumassa, ja tarjoaa paljon vauhdikkaita ja rentouttavia aktiviteetteja. Jos etsit viimeksi mainitun tapaista toimintaa, voit esimerkiksi vierailla Stenungsbaden Yacht Clubilla, jossa voit rentoutua hotellin Bluewater Spassa ja uida meressä ympäri vuoden.

Anna aistien levätä luonnossa ja vedessä

Koska Stenungsund sijaitsee aivan meren tuntumassa, saat kahden maailman parhaat puolet, kun varaat ihanan spa-päivän – länsirannikon kauniin luonnonympäristön ja rentoutumisen uima-altaassa, porealtaassa ja saunassa. Tai mikset varaisi saunamökkiä ja rentoutuisi sen ihanassa lämmössä käytyäsi virkistävällä pulahduksella meressä? Aina yhtä virkistävää vuodenajasta riippumatta!

Stenungsund

Spa ja relax

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa