Jäsenyys
Yoga by the pool at Clarion Hotel® Grand in Östersund.

Rentoudu ja ui Clarion Hotel® Grand Östersundissa

Clarion Hotel® Grand Östersund sijaitsee Östersundin keskustassa ja tarjoaa persoonallisen ilmapiirin. Se on luontainen tapaamispaikka hotellivieraille, kongressivieraille ja kaikille, joita innostaa pulahtaa altaaseen, saunoa tai käydä kuntosalilla. Täydellinen tapa viettää päivää!

Rentoudu keskellä Östersundia

Hotellista on miellyttävä kävelymatka lähes kaikkialle, mitä Östersund voi tarjota. Kun olet nähnyt kaupungin nähtävyydet, voit palata hotelliin ja nauttia rentouttavasta hetkestä rentoutumisosastolla. Siellä pääset pieneen keitaaseen, jossa on miellyttävän ilman lämpötila noin 26–27 asteessa ja kutsuva allas ja sauna. Kaikki hotellivieraat pääsevät maksutta spa-osastolle, joten jos haluat kohottaa hotellivierailusi Clarion Hotel® Grand Östersundissa uudelle tasolle, se on erinomainen valinta.

Treeniä sisällä, ulkona tai huoneessa

Jos tykkäät sekä rentoutua että saada lisää energiaa, voit yhdistää vierailuusi sekä rentoutumisen että hauskan tunnin salilla. Altaan vierestä löydät nimittäin juoksumaton ja crosstrainerin, ja voit lisäksi lainata salikorttia käydäksesi lähellä olevalla STC-kuntosalilla. Tai mikset kävisi hankkimassa energiaa ulkoa? Östersund tarjoaa kaunista luontoa, jossa on paljon juoksupolkuja, pyöräilyreittejä ja kauniita kävelyteitä.

Indoor pool at Clarion Hotel® Grand in Östersund.The sauna at Clarion Hotel® Grand in Östersund.

Uima-allas

Östersund

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

 • Maanantai - Sunnuntai

  09:00 - 22:00

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Prästgatan 16, 831 31 Östersund
 • contactPhonePuhelin
  +46 63 55 60 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  cl.ostersund@strawberry.se