JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Exterior of Clarion Hotel® Sea U in Helsingborg.

Ylellinen kattouima-allas Clarion Hotel® Sea U:ssa

Helsingborgista löytyy viihtyisiä puistoja, ravintoloita ja paljon hauskaa tekemistä sekä lisäksi mahtavia mahdollisuuksia rentoutumiseen! Clarion Hotel® Sea U tarjoaa esimerkiksi ylellisen kattoaltaan terassillaan, jossa voit nauttia altaasta ja todella upeasta näköalasta merelle ja kaupunkiin.

Hyvä tapa rentoutua tai saada energiaa

Muutama tunti hotellin kattoterassin ylellisessä altaassa saa kenet tahansa rentoutumaan raskaan työpäivän jälkeen. Mutta se on yhtä suosittu paikka myös kaveriporukalle, joka haluaa kerätä energiaa ennen iltaa tai hotellivieraille, jotka haluavat todella upean paikan päivän aloitukseen. Ui muutama kierros tai ota hyvä asento altaan reunalta ja vain nauti tunnelmasta.

Yhdistä mukavaan tuntiin salilla

Kattouima-altaan yhteydestä löydät myös kuntosalin, jossa voit kuluttaa hieman ylimääräistä energiaa. Täydellistä, jos teitä on seurueessa useampi ja haluatte tehdä eri asioita tai jos haluat treenata ensin ja rentoutua sen jälkeen. Kuntosalilta löytyy laitteita, juoksumatto ja kaikenlaisille lihaksille sopivia vapaapainoja.

Outdoor pool at Clarion Hotel® Sea U in Helsingborg.View from the rooftop pool at Clarion Hotel® Sea U in Helsingborg.Rooftop pool at Clarion Hotel® Sea U in Helsingborg.

Kattouima-allas

Helsingborg