Jäsenyys
Ski slopes in Central Norway's largest alpine skiing area, Oppdal.

Seikkailu ja spa – paras yhdistelmä Oppdalissa

Norjan Oppdalissa luonto on aina lähellä. Talvella se on suosittu laskettelukohde hyvine rinteineen ja maastohiihtolatuineen. Kesällä siellä on paljon ihania vaellus- ja pyöräilyreittejä tutkittavaksi. Myskihärkäsafarilla voit käydä vuoden ympäri. Ja tekemisen jälkeen spa odottaa sinua!

Oppdal koko perheelle

Oppdalia ympäröivä kaunis maisema on täynnä jännittäviä seikkailuja niin isoille kuin pienille. Tänne voit tulla perheen ja kumppanin kanssa, tai vaikka kollegoiden kanssa kick offin merkeissä. Varmista vain, että löydätte kauteen ja seuraan sopivat ulkoilma-aktiviteetit. Illalla, kun kaikki ovat väsyneinä päivän puuhista, on ihanaa rentoutua lämpimässä altaassa tai saunassa, ennen kuin on taas aika kokoontua herkulliselle illalliselle.

Varaa ihana hotellielämys

Quality Hotel™ SkiferOppdalin keskustassa on vain kahden tunnin päässä Trondheimista, ja sieltä löytyy rentoutumisalue suihkuilla, tavallisella saunalla, höyrysaunalla ja jalkakylvyllä. Täydellinen, kun sinä ja seuralaisesi haluatte rentoutua pitkän ulkoilupäivän tai hotellin kongressin jälkeen. Tilaa jotakin hyvää juotavaa, istu alas lepotuoliin ja ihaile vuoria. Siinäpä vasta elämän laatua!

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa