Jäsenyys
Sea view in Langesund in the Norwegian archipelago.

Saaristoidylli Langesund Etelä-Norjassa

Viihtyisässä Langesundissa voit nauttia upeasta luonnosta. Vaella viheralueilla, ui meressä, kuljeskele kaupungin pienessä keskustassa ja tee ostoksia pikkuputiikeissa. Se on todellinen helmi niin isoille kuin pienille. Hauskan ja aktiivisen päivän jälkeen on mukava rentoutua hotellissa.

Ihana allas sisällä ja ulkona

Onhan meren suolakylpy kerrassaan mahtava, mutta kyllä joskus lämpimän veden täyttämä poreamme houkuttaa eniten. Se kruunaa elämän! Langesundissa ei tarvitse valita. Täällä voit nauttia uintimahdollisuuksista niin sisällä kuin ulkona. Tänne voit tulla viettämään ansaittua omaa aikaa, romanttista viikonloppua rakkaan tai koko perheen kanssa tai hauskaa kickoffia kollegoiden kanssa.

Saaristohotelli aikuisille ja lapsille

Miksi et varaisi lomaa tai viikonloppua hienossa Quality Hotel™ Skjærgårdenissa, joka sijaitsee keskellä kaunista saaristoa. Vierailu heidän upeassa Badeparkenissaan, jossa on altaita, vesiputous ja liukumäkiä sekä lisäksi lämpimiä poreammeita, on täydellista akkujen latausaikaa ennen illan ravintolakäyntiä. Hotellista on upea näköala saaristoon ja vesistöön.

Langesund

Spa ja relax

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa