Jäsenyys
The Viewpoint, Comfort Hotel Copenhagen Airport.

The Viewpoint – Kööpenhaminan lentoaseman lähellä

Tervetuloa The Viewpointiin – näköalapaikalle kymmenenteen kerrokseen maanpinnan yläpuolella Kööpenhaminan–Kastrupin lentoasemalla. Tervetuloa nauttimaan upeasta merinäköalasta ja ihanasta tunnelmasta.

Näkymä kiitoradalle

The Viewpoint on todellakin nimensä veroinen. Comfort Hotel® Copenhagen Airportin kymmenennessä kerroksessa sinua odottaa ihana näkymä sekä Öresundiin että Kööpenhaminan–Kastrupin lentoasemalle. The Viewpointissa ei ole henkilökuntaa, mutta jos haluat nauttia jotakin juotavaa tämän kauniin näkymän äärellä, voit ostaa ne alakerrasta hotellin Barceptionista ja viedä ne mukanasi ylös.

Vuokraa täydellinen tapaamispaikka

The Viewpoint on vuokrattavissa yksityistilaisuuksia varten, ja se on erinomainen paikka kokoontumiseen sinun ja lentomatkan päässä olevien ystäviesi kesken. Kerääntykää läheisten kesken eläväiseen miljööhön ja nauttikaa panoraamaikkunoista avautuvasta upeasta merinäköalasta. Yksityistilaisuuksien yhteydessä baarissa on tietenkin henkilökuntaa. Tervetuloa!

Interior at The Viewpoint, at Comfort Hotel Copenhagen Airport.Two girls watching the view at The Viewpoint at Comfort Hotel Copenhagen Airport.

The Viewpoint

Kööpenhamina

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

 • Maanantai - Sunnuntai

  08:00 - 23:00

  Baari

  • Maanantai - Sunnuntai

   08:00 - 23:00

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Ellehammersvej 18, Kastrup, Copenhagen, 2770
 • contactPhonePuhelin
  45 32 50 15 02
 • emailContactSähköpostiosoite
  booking.co.cphairport@strawberry.dk