JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Champagne at Kämp Bar in Helsinki.

Kämp Bar – historiallinen baari Helsingin keskustassa

Baari on ollut sekä turistien että paikallisten kohtaamispaikka jo vuodesta 1887 lähtien. Kämp Barin sanotaan olevan myös Helsingin ensimmäinen amerikkalainen baari, jossa on tänäkin päivänä tarjolla huippuluokan cocktaileja, drinkkejä ja viinejä.

Ainutlaatuinen baari Helsingin keskustassa

Kämp Bar on maineensa veroinen Helsingin ensimmäisenä amerikkalaisena baarina ja omaa tärkeän roolin pääkaupungin yöelämässä. Baarissa on upea, hienostunut sisustus, ja se on ehdottomasti vierailun arvoinen viettäessäsi aikaa Helsingissä. Kämp Bar sijaitsee yhdessä Helsingin johtavista luksushotelleista - Hotel Kämpissä.

Klassisia cocktaileja ja suuri viinikellari

Miten olisi lasillinen samppanjaa, hurmaava cocktail tai klassinen drinkki? Sekä cocktailmenu että viinilista ovat Kämp Barissa hyvin monipuoliset – joten täältä löytyy jokaiseen makuun jotakin. Täällä myös tarjoillaan pöytiin, jotta voit vieraana istua rauhassa nauttimaan hyvästä juomasta ja miellyttävästä tunnelmasta.

The interior at Kämp Bar in Helsinki.Champagne at Kämp Bar in Helsinki.

Kämp Bar

Helsinki

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

  • locationPinOsoite
    Pohjoisesplanadi 29, 00100 Helsinki
  • emailContactSähköpostiosoite
    bar@hotelkamp.com