strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
Afternoon tea at Brasserie Kämp in Helsinki.

Ranskalaista ruokaa Brasserie Kämpissä

Varaa nyt

Monien ruoan ystävien suosikkiravintola Suomen pääkaupungissa. Brasserie Kämp sijaitsee Helsingin keskustassa, josta on kaunis näkymä Esplanadille.

Gourmet-luokan kulinaarinen kokemus

Brasserie Kämp tarjoilee ranskalaisen keittiön inspiroimia ruokia upeassa miljöössä. Ravintolan herkulliset ruoat valmistetaan rakkaudella sesongin mukaisista, laadukkaista raaka-aineista. Voit odottaa kulinaarista matkaa kauniissa ympäristössä ja upealla näköalalla suoraan Helsingin vihreään sydämeen – Esplanadille. Brasserie Kämp sijaitsee Hotelli Kämpissä, joka on yksi Helsingin johtavista luksushotelleista.

Suosittu iltapäiväteehetki Helsingissä

Ravintola ei ole koskaan kiinni, ei edes pyhäpäivinä. Täällä voit syödä aamiaista, brunssia, lounasta ja illallista - ja kaikki ateriat valmistetaan yhtä taidokkaasti. Älä myöskään jätä kokematta heidän iltapäiväteekonseptiaan, joka on yksi Helsingin tunnetuimmista ja suosituimmista elämyksistä! Se on taatusti ainutlaatuinen kokemus klassisilla ja hyvin valmistetuilla aineksillaan, kuten voileivillä ja teeleivillä, sekä herkullisilla jälkiruoilla ja leivonnaisilla.

Food and wine at restaurant Brasserie Kämp in Helsinki.

Brasserie Kämp

Helsinki

Menu

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Pohjoisesplanadi 29, 00100 Helsinki
 • contactPhonePuhelin
  +358-9-5840-9530
 • emailContactSähköpostiosoite
  brasserie@hotelkamp.com
 • calendarVaraus
  Varaa nyt