Jäsenyys
Mussles for dinner at restaurant The Social.

Luonnonkaunis Växjö täynnä bareja ja ravintoloita

Kurniiko vatsasi? Ei kauaa, jos olet Smoolannin ruokaparatiisissa Växjössä. Tutustu kaupungin jännittäviin baareihin ja ravintoloihin, jotka vievät sinut kulinaariselle matkalle ja yllättävät paikallisilla smoolalantilaisilla mauilla.

Monikulttuurinen ravintolanäyttämö

Smoolannin sydämessä olet tervetullut kohteeseen täynnä jännittäviä baari- ja ravintolaelämyksiä. Jos etsit kaupungista ruokapaikkaa, et ole nälkäinen pitkään, sillä täältä löytyy jokaiselle jotakin. Kaupungin sykkeestä, kivenheiton päästä kaikista ostospaikoista, löydät kaupungin suosituimman baari- ja ravintolakadun: Sandgärdsgatan. Kadulle tullessasi edessäsi on vaikea valinta mauista eri puolilta maailmaa. Kotiruoan tyylistä, tulista ruokaa Aasiasta tai meksikolaista – sinä valitset.

Smoolannin makuja

Växjön ruokatarjonnalle ominaista ovat paikalliset raaka-aineet suoraan tuottajilta ja ruoka-artesaaneilta. Täällä voit vierailla maatilakaupoissa hankkimassa inspiraatiota tai ostaa aineksia illallista varten. Kaupunkia ympäröivät niityt, metsät ja järvet tarjoavat edellytykset smoolantilaisille mauille, jotka värittävät usein ravintoloiden ruokalistoja – erityisesti vuoden lämpimämpinä kuukausina. Tervetuloa Växjön ainutlaatuisiin ruokailuelämyksiin kunnon ripauksella Smoolantia lautasellasi.

Växjö

Ravintolat ja baarit

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset