Jäsenyys
Kakkuja lautasella valmiina tarjoiltavaksi 1803-ravintolassa Quality Hotel Carliassa Uddevallassa, Ruotsissa.

Pub 1803 – klassisia suosikkeja twistillä

Tervetuloa Pub 1803 -pubiin nauttimaan viikon parhaasta hengailusta! Nauti laajasta juomavalikoimasta, klassisista ruokalajeista ja eloisasta tunnelmasta. Täydellinen kohtaamispaikka joka tilaisuuteen, etenkin kilpailuista pitäville.

Ruokaa ja juomaa kaikille

Pub 1803 löytyy Quality Hotel™ Carlia -hotellin yhteydestä läheltä kaikkea, mitä Uddevallalla on tarjottavanaan. Täältä löydät laajan valikoiman olutlajikkeita, taidokkaasti valmistettua ruokaa ja ihanan eloisan tunnelman. Tuo luksusta arkeen tai poikkea hengailemaan nauttien menusta ja kaikille, myös nelijalkaisille ystäville, sopivasta miljööstä! Nauti kylmästä oluesta tai lukuisista alkoholittomista vaihtoehdoista sekä menusta, joka on täynnä klassisia suosikkeja modernilla twistillä.

Tarjontaa janoiselle

Oletko kiinnostunut oluesta? Siinä tapauksessa olet löytänyt oikean paikan! Pub 1803:ssa on tarjolla 50 erilaista olutta, jotka sopivat yhdistettäviksi maistuvaan ruokaan. Jos baari ei tarjoa etsimääsi olutlajiketta, lähetä sähköpostia Pub 1803:lle ja kerro, minkä oluen haluaisit nähdä jatkossa listalla. Jos olet kilpailuhenkinen ja haluat yhdistää ruoan ja juoman aktiviteettiin, keskiviikkoisin kannattaa tulla tänne haastamaan ystäväsi eloisaan musiikkivisaan. Tervetuloa Pub 1803:een!