Jäsenyys
Bar equipment, lime and lemons.

Maistuvia drinkkejä ja hyvää seuraa Loungebarissa

Tervetuloa sosiaaliseen baariin vain kilometrin päässä Sunnen keskustasta. Istahda alas ja nauti Loungebarissa jännittävistä drinkeistä, taidokkaasti valmistetuista annoksista ja hyvästä seurasta. Täydellinen kohtaamispaikka joka tilaisuuteen!

Drinkkejä, kahvia tai hyvää syötävää

Oletpa janoinen tai nälkäinen, tai molempia, Loungebar on erinomainen valinta. Täällä on tarjolla drinkkejä kaikissa mahdollisissa muodoissa ja tietysti myös erilaisia alkoholittomia vaihtoehtoja. Halutessasi nauttia hyvää ruokaa löydät myös menun täynnä taidokkaasti valmistettuja annoksia, jotka vaihtelevat vuodenajan mukaan. Istahda alas seurustelemaan ystäviesi tai perheesi kanssa rennossa ja sosiaalisessa miljöössä.

Sosiaalinen paikka kaikkiin tilaisuuksiin

Loungebar löytyy Selma Spa -kylpylähotellin yhteydestä, vain lasiseinän päässä uima-altaalta. Nautitpa kylpyläpäivästä, haluat juhlia jotakin erityistä tai vain saada luksusta arkeen, Loungebar on täydellinen valinta. Kaikki ovat tervetulleita tänne nauttimaan hyvästä seurasta ja sosiaalisesta ilmapiiristä, jonka kohtaat Loungebarissa. Ja jos uima-allas houkuttelee hieman liikaa, yhdistä vierailu kylpyläpäivään – olet sen ansainnut!

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

  Baari

  • Maanantai

   11:00 - 23:00

  • Tiistai - Lauantai

   11:00 - Myöhään

  • Sunnuntai

   11:00 - 23:00

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Sundsbergsvägen 3, 686 35 Sunne
 • contactPhonePuhelin
  46 565 166 70
 • emailContactSähköpostiosoite
  info@selmaspa.se