Jäsenyys
Exterior of Selma Spa by the lake in Sunne.

Ravintolat ja baarit luonnonkauniissa Sunnessa

Värmlannin sydämestä löytyy Sunne, täydellinen kohde sinulle, joka etsit monipuolisia baari- ja ravintolaelämyksiä. Nauti hyvistä ruoista ja juomista kaupungissa, jossa on sitä jotakin.

Erilaisia ruokailuelämyksiä

Kauniista Sunnesta löydät sekä baareja että ravintoloita, jotka ovat ottaneet vaikutteita eri puolilta maailmaa. Haluatpa nauttia lähialueen tai kaukomaiden inspiroimia ruokia, uskallamme taata, että tämän satumaisen kaupungin vaihtoehdot yllättävät makunystyräsi. Jos olet herkkusuu, ei hätää – täällä voit periaatteessa haistaa reittisi oikeaan suuntaan johonkin Sunnen ihanista leipomoista. Tervetuloa ruokakohteeseen, jossa on runsain määrin charmia.

Värmlantilainen luonto

Sunnea ympäröi upea luonto ja täällä pääset eturivin paikoille Fryken-järven viereen. Värmlannin järvet yhdessä suurten metsäalueiden kanssa ovat luoneet hyvät edellytykset raaka-aineille, kuten riista, sienet ja marjat, joita näkee usein menulla. Luonto tarjoaa muutakin kuin värmlantilaisia makuja. Useissa kaupungin ravintoloissa ja baareissa voit nauttia upeista näkymistä suoraan tuolistasi, maistuva juoma lasissasi – monessa niistä on järvinäköala.

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset