Jäsenyys
Colourful food on being served at The Thief Restaurant in Oslo.

Upea valikoima ruokaelämyksiä luonnonkauniissa Östersundissa

Tervetuloa matkakohteeseen, joka on täynnä viihtyisiä baareja ja ravintoloita. Östersundissa sinua odottavat kansainvälisiä vaikutteita sisältävät menut ja paikallisiin raaka-aineisiin keskittyvä ruoka – unohtamatta useista kaupungin baareista ja ravintoloista aukeavia mahtavia näkymiä.

Modernia kansainvälisellä otteella

Östersund on ruokakohde, joka sopii kaikenlaisille seurueille ja kaikkiin tilanteisiin. Täältä löydät useita moderneja ravintoloita ja baareja, jotka tarjoavat kansainvälisiä vaikutteita – mutta voit tietenkin tunnelmoida myös jämtlantilaiseen tapaan sekä ruoan että ympäristön osalta. Nauti läheltä ja kaukaa peräisin olevista mauista, joissa keskitytään paikallisiin, kauden mukaisiin raaka-aineisiin. Oletko käymässä Östersundissa syksyllä? Siinä tapauksessa kaiken kruunaa vuosittain järjestettävä sadonkorjuujuhla, jonka aikana saat mahdollisuuden saada inspiraatiota suoraan paikallisilta viljelijöiltä ja ruoka-alan käsityöläisiltä.

Kerralla luonto- ja ruokaelämyksiä

Luonnonkaunis ympäristö tekee Östersundista erinomaisen kohteen niin ruoan ystäville kuin seikkailua kaipaaville. Koe kauniissa luonnonympäristössä vaeltaminen ja kalastus Storsjön-järvellä yhtenä päivänä, ja sen jälkeen maailmanluokan kolmen ruokalajin illallinen. Pääset nauttimaan luonnosta myös suoraan joidenkin baarien ja ravintoloiden tuolilta käsin, nauttien taianomaisesta näköalasta Storsjön-järveä ja Frösön-saarta kohti. Kaipaako kehosi hieman rentoutusta? Silloin vierailu kylpylähotelli Frösö Park Hotelissa on varma valinta niin rentoutumisen kuin ruokaelämysten kannalta.

Östersund

Ravintolat ja baarit

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset