Jäsenyys
People in the bar att Clarion Hotel Malmö Live.

The Living Room Bar – eloisa kohtaamispaikka

Tervetuloa The Living Room Bariin, eloisaan kohtaamispaikkaan Clarion Hotel® Malmö Liven sydämessä. Voit tuntea paikan vilkkaan ja kansainvälisen tunnelman maistuvan drinkin äärellä rentoutuessasi.

Hotellin olohuone

The Living Room Bar on hotellin olohuone ja täydellinen kohtaamispaikka tarkoituksesta riippumatta. Täällä voit työskennellä höyryävän kahvikupillisen äärellä ja inspiroitua ympärilläsi olevista ihmisistä tai tavata kollegoitasi ja ystäviäsi afterworkeillä klassisista cocktaileista, oluesta, viinistä ja pelkistetyistä annoksista nauttien. The Living Room Bar tarjoaa rennon tunnelman, vilkkaan kansainvälisen ilmapiirin ja tunnelmallista musiikkia.

Taidetta, designia ja ihmisiä

The Living Room Baria koristavat kauniit taulut seinillä ja maailmankuulu design. Ihastuttava taide ja muotoilu tekevät yhdessä kohtaamispaikasta eloisan. Hyvän ja menevän ilmapiirin luomme kuitenkin me ihmiset, ja siksi The Living Room Barissa on tilaa kaikenlaisille elämyksille ja tapaamisille. Olipa kyseessä bisnestapaaminen, afterwork tai jotain aivan muuta, täällä tavallinen arki-ilta voi saada erityisen merkityksen!

Colorful drinks in the bar of Clarion Hotel Malmö Live.

The Living Room Bar

Malmö

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

  Baari

  • Maanantai - Torstai

   16:00 - 23:00

  • Perjantai - Lauantai

   16:00 - 00:00

  • Sunnuntai

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Dag Hammarskjölds torg 2, 211 18 Malmö
 • contactPhonePuhelin
  46 40 20 75 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  book@clarionlive.se