Jäsenyys
Hamburger and fries at restaurant The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro – klassisia annoksia twistillä

Jokaisella aterialla on merkitystä. Kauniin Trädgårdsföreningenin vieressä sijaitsevassa The Social Bar & Bistrossa huolehditaan juuri sinun toiveidesi toteuttamisesta parhaalla mahdollisella tavalla. Tervetuloa sosiaaliseen kohtaamispaikkaan Linköpingin keskustassa!

Ruokalistalla moderneja klassikoita

The Social Bar & Bistron mneu on täynnä odottamattomalla ja makunystyrät hereillä pitävällä twistillä höystettyjä tunnettuja klassikoita. Ravintolan nimi antaa esimakua sen sisällä kohtaamastasi tunnelmasta. Täällä sinua tervehtii sosiaalinen ja rento miljöö, jonne kaikki ovat tervetulleita. Nauti illallisesta läheistesi kanssa tai tutustu uusiin ihmisiin The Social Ekoxenissa vieraillessasi.

Keskeinen tapaamispaikka kaikille

The Social Bar & Bistro sijaitsee Quality Hotel™ Ekoxenissa, ja se löytyy kaupungin vihreän keitaan, Trädgårdsföreningenin, naapurista. Kaupungin vilkkaat ostos- ja ravintolakadut ovat vain kivenheiton päässä! Tänne on helppo tulla kaupungissa vietetyn päivän jälkeen tai voit saada täällä parhaan mahdollisen alun illan juhlinnalle. Tervetuloa Linköpingin sosiaalisimpaan ravintolaan.

Modern interior at restaurant The Social Ekoxen in Linköping.Shrimp sallad at restaurant The Social Bar & Bistro.

The Social Ekoxen

Linköping

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Klostergatan 68, 582 23 Linköping
 • contactPhonePuhelin
  +46 13 25 26 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  ekoxen@socialbarbistro.se
 • calendarVaraus
  Varaa nyt