Jäsenyys
Interior of the restaurant at Quality Hotel The Box in Linköping.

The Box Restaurant – klassisia annoksia twistillä

Tervetuloa vain muutaman minuutin päässä Linköpingin keskustasta sijaitsevaan ravintolahelmeen. The Box Restaurantin monipuolinen ruokalista on täynnä jännittäviä makuyhdistelmiä. Jos pidät erityisesti ruotsalaisista klassikoista modernilla otteella, on tämä oikea osoite!

Ruotsalaista ruokaa twistillä

Quality Hotel™ The Boxin pohjakerroksessa sijaitsee The Box Restaurant, suosittu kohtauspaikka sekä hotellivieraiden että paikallisten keskuudessa. Ruokalista on kunnianosoitus ruotsalaiselle keittiölle kansainvälisellä twistillä. Ravintolan ruokafilosofia nojaa kestävyyteen, joten täällä voit nauttia hyvästä ruoasta hyvällä omallatunnolla! Nauti taidolla valmistettuja ruokia rennossa ilmapiirissä.

Täydellinen paikka arjen luksukselle

The Box Restaurant on täydellinen paikka, kun haluat saada hieman luksusta arkeen. Ravintola sijaitsee vain 2,5 km:n päässä kaupungin vilskeestä ja lähellä Linköpingin lentokenttää, E4-moottoritietä ja Linköping Areenaa. Voit tulla tänne helposti afterworkeille työkavereiden kanssa, kaupunkipäivän jälkeiselle illalliselle ystävien kanssa tai päättämään viikon parhaalla mahdollisella tavalla koko perheen kesken. Tervetuloa The Box Restaurantiin!

Plate of food in restaurant at Quality Hotel The Box

The Box Restaurant

Linköping

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

  Illallinen

  • Maanantai - Lauantai

   17:00 - 22:00

  • Sunnuntai

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Aspögatan 7, 582 78 Linköping
 • contactPhonePuhelin
  +46 013 390 02 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  q.thebox@strawberry.se
 • calendarVaraus
  Varaa nyt