Jäsenyys
Modern bar at Quality Hotel The Box in Linköping.

The Box Barin innovatiivinen baarikonsepti

Tervetuloa Linköpingin The Box Bariin! Täältä löydät kaikkiin tilaisuuksiin sopivan rennon ilmapiirin. Valitse omasi tunnettuja klassikoita ja kansainvälisillä mauilla höystettyjä nimikkodrinkkejä täynnä olevalta listalta.

Kansainvälisillä mauilla höystetty lista

The Box Barin konsepti on moderni ja innovatiivinen. Lista on saanut innoituksensa maailman metropoleista, mikä heijastuu sekä baarin nimikkodrinkeissä että tunnetuissa klassikoissa. Saavatko drinkit sinut nälkäiseksi? Ei hätää! Baari on osa Quality Hotel™ The Boxia, josta löydät myös The Box Restaurantin. Tervetuloa paikkaan, josta sinun ei tarvitse koskaan poistua viettääksesi täydellisen illan ystävien ja perheen kesken.

Kaikkiin tilaisuuksiin sopiva baari

The Box Barista löytyy jokaiselle jotakin. Se sopii täydellisesti niille, jotka haluavat rentoutua pitkän työpäivän jälkeen, tavata ystäviä ennen illallista tai aloittaa illan virkistävällä cocktaililla ennen konserttia Linköping Arenalla. Baari sijaitsee 2,5 km Linköpingin keskustan ulkopuolella, lähellä Linköpingin lentokenttää, E4-moottoritietä ja Linköping Arenaa. Tervetuloa The Box Bariin!

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

  Baari

  • Maanantai - Torstai

   16:00 - 23:00

  • Perjantai - Lauantai

   15:00 - 00:00

  • Sunnuntai

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Aspögatan 7, 582 78 Linköping
 • contactPhonePuhelin
  46 13 390 02 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  q.thebox@strawberry.se