Jäsenyys
Chef preparing food in the kitchen at Vox Restaurant in Jönköping.

Jönköpingin Vox – hyvää konstailematonta ruokaa

Jönköpingin keskustassa sijaitseva Vox Restaurang tarjoaa rakkaudella valmistettuja klassisia annoksia. Tervetuloa nauttimaan mahtavasta ruoasta viihtyisässä miljöössä.

Keskiössä sesonki ja laatu

Designhotelli Vox Hotelissa sijaitseva ravintola tarjoaa pohjoismaista ruokaa, jossa keskitytään kestäviin raaka-aineisiin, sesonkiin ja laatuun. Kohtuullisen pituiselta menulta löytyy klassisia, taidolla valmistettuja ruokia. Miksi ette aloittaisi iltaa jakamalla porukalla joitakin pieniä purtavia tai alkuruokia ja siirtyisi sitten pääruokiin, joista voi valita joko lihaa tai kalaa. Menulta löytyy tietenkin myös makeita jälkiruokia, ja lapsillekin on tarjolla pari ruokalajia.

Keskeinen, viihtyisä ja hyvät drinkit

Vox Restaurant sijaitsee Jönköpingin keskustassa, aivan Östra Storgatanin, kaupungin tärkeimmän ostoskadun, vieressä. Viihtyisän alueen kauniita sivukatuja ympäröivät pienet puutalot, ja naapurissa avautuu Vättern-järvi. Vox Restaurant auttaa sinua mielellään erikoisillallisen tai -tapahtuman räätälöinnissä, ja he järjestävät myös erilaisia maistiaisia ja tarjoilevat maistuvia drinkkejä – täydellinen valinta illallisen aloittamiseen tai päättämiseen.

Steam buns being served at Vox Restaurant in Jönköping.Modern interior at Vox Restaurant in Jönköping.Colorful dish at Vox Restaurant in Jönköping.Chef preparing arancini at Vox Restaurant in Jönköping.

Vox Restaurant

Jönköping

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Lantmätargränd 2, 553 20 Jönköping
 • contactPhonePuhelin
  +46 36 770 00 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  bookings@voxrestaurant.se
 • calendarVaraus
  Varaa nyt