JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Modern interior at restaurant Brasserie X in Gothenburg.

The Social Bar & Bistro

Klassinen bistro modernilla otteella Mölndalissa

Varaa nyt

Aivan Göteborgin ydinkeskustan lähettyvillä sijaitsee ravintola The Social Bar & Bistro, joka on keskittynyt klassisiin annoksiin ja tarjoaa jokaiselle jotakin sosiaalisessa ja viihtyisässä miljöössä.

Yksinkertaista ja maukasta

The Social Bar & Bistron painopiste on mutkattomissa ja herkullisissa, klassisissa bistroannoksissa, joiden pohjana käytetään paikallisia raaka-aineita. Ravintolan ajattomat annokset valmistetaan modernilla otteella, jolloin saadaan esille uniikkeja ja hyviä makuja, joita et halua olla kokematta. Menulta löytyy jotakin jokaiseen makuun, joten täältä löydät niin yksinkertaista naposteltavaa ja eturuokia kuin suurempia lämpimiä annoksia, jotka pitävät nälän poissa pitempään.

Luonnollinen tapaamispaikka

The Social Bar & Bistro löytyy, kuten aiemmin mainittiin, jotakin jokaiselle – ja jos et ole nälkäinen, voit tietenkin aivan yhtä hyvin vain istahtaa alas viinilasillisen tai jonkin muun hyvän juoman äärelle. Ravintolassa kohtaat modernin ympäristön ja ainutlaatuisen sisustuksen, joka luo ihanan, kotoisan tunnelman. Ruoka ja juoma yhdessä luonteikkaan tunnelman kanssa tekevät The Social Bar & Bistrosta Mölndalissa luonnollisen tapaamispaikan sekä paikallisten asukkaiden että muualta matkustaneiden vieraiden keskuudessa. Tervetuloa!

The Social Bar & Bistro

The restaurant kitchen at The Social in Gothenburg.

The Social Mölndal

Göteborg

Menu

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Göteborgsvägen 91, 431 37 Göteborg
 • contactPhonePuhelin
  +46 31 304 80 50
 • emailContactSähköpostiosoite
  theweaver@socialbarbistro.se
 • calendarPöytävaraus
  Varaa nyt