Jäsenyys
Table setting at restaurant Kök & Bar in Gothenburg.

The Social Bar & Bistro

Ravintola näköalalla Göteborgissa

The Social Bar & Bistro Eriksbergissä koet maagisen näköalan Götajoen ylle samalla kun voit nauttia ravintolan taidokkaista annoksista tai hyvästä juomasta baarissa. Tervetuloa!

Bistroruokaa modernilla otteella

Eriksbergin vanhan venelaiturin vierestä löydät à la carte -ravintola The Social Eriksbergin. Voit kokoontua tänne läheistesi kanssa, kaipaattepa sitten mehukasta hampurilaista, hyvää pastaa tai raikasta salaattia. Menulta löytyy nimittäin klassisia bistroannoksia modernilla otteella valmistettuna, mikä saa makunystyrät iloitsemaan.

Ihana tunnelma ja viihtyisä miljöö

Vierailemalla The Social Eriksbergissä et ainoastaan saa hyvin valmistettua, herkullista ruokaa tai ihania drinkkejä – tarjolla on myös ihanaa tunnelmaa ja viihtyisä miljöö. Ravintola sijaitsee Quality Hotel™ 11 -hotellin pohjakerroksessa, minkä vuoksi näköala Götajoen satama-alueelle on laaja. Täältä voit seurata Göteborgiin saapuvia lauttoja tai vain nauttia mukavasta seurasta.

Nauti juoma kattobaarissa

Tervetuloa kahdeksanteen kerrokseen, jossa sijaitsee hotellimme kattobaari ja sen myötä mahtava näköala vettä kohti. Täällä on tarjolla kesäinen ja monipuolinen drinkkimenu ja lisäksi kevyttä purtavaa täydelliseksi lisukkeeksi maistuvalle juomallesi. Rentoudu ja nauti eturivin näkymästä koko Göteborgin kaupunkisiluettiin, samalla näkymästä ja kesäisistä mauista nauttien. Mikset söisi päivällistä pohjakerroksessa ja päättäisi illan auringonlaskun aikaan kattobaarissamme?

The Social Bar & Bistro

Shrimp sallad at restaurant The Social Bar & Bistro.Hamburger and fries at restaurant The Social Bar & Bistro.Ihmisten ryhmä kippistää samppanjalla kattoterassilla hämärässä, kaupungin siluetti taustalla, juhlatunnelma.

The Social Eriksberg

Göteborg

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

 • Maanantai - Lauantai

  17:00 - 23:30

 • Sunnuntai

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Maskingatan 11, 417 64 Göteborg
 • contactPhonePuhelin
  +46 31-779 11 35
 • emailContactSähköpostiosoite
  eriksberg@socialbarbistro.se
 • calendarVaraus
  Varaa nyt