JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Two chefs plating at Restaurant Niesti at Copperhil Mountain Lodge in Åre.

Copperhill Mountain Lodge

Åren makuja ravintola Niesti, Copperhill Mountain Lodgessa

Varaa nyt

Tervetuloa ainutlaatuisen ruokailuelämyksen pariin upeilla näkymillä Åren kauniiseen luontoon. Tyydytä nälkä muutaman tunnin laskettelun tai pitkän tunturivaelluksen jälkeen – tervetuloa Copperhill Mountain Lodgeen.

Sesonginmukainen menu

Copperhill Mountain Lodgen ravintola kuvastaa rakkautta paikan historiaan ja perinteiseen käsityötaitoon. Täältä löydät sesonginmukaisen menun, jossa korostuvat pohjoismaiset klassikkoruoat valmistettuna luonnollisista ainesosista. Ravintolan ruokafilosofiaa leimaa kestävä ajattelu, joten voit valita menulta puhtaalla omallatunnolla. Istahda alas vuoriseikkailulta palattuasi ja nauti taidokkaasti valmistetuista annoksista rennossa ja leppoisassa miljöössä.

Åren vuoristo lautasella

Ravintolan ympäristö inspiroi täällä tarjoiltavia ruokia. Menun taidokkaat ruoat valmistetaan kestävästi tuotetuista raaka-aineista, mieluiten ympäröivistä metsistä, niityiltä ja vesistöistä. Yksinkertaisesti pala Årea lautasellasi. Jos olet erityisen heikkona riistaa tai tuoretta meri- ja järvikalaa kohtaan, tämä on paikkasi! Tarjolla on tietysti myös kasvisvaihtoehtoja. Tuo perheesi tai ystäväsi mukanasi ja saat käsinkosketeltavan Åren tunnelman. Tervetuloa Copperhill Mountain Lodgeen.

Copperhill Mountain Lodge

Tables at the cosy restuarant Niesti at Coperhill Mountain Lodge in Åre.

Åre

Restaurang Niesti

Menu

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Björnen Copperhill 62, 837 97 Åre
 • contactPhonePuhelin
  +46 647 143 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  info@copperhill.se
 • calendarPöytävaraus
  Varaa nyt