Jäsenyys
Åre and the hotel Copperhill Mountain Lodge on a snowy and sunny winter day.

Afterski-hemmottelua ja fantastista ruokaa Åressa

Aikoinaan Åre koostui arviolta seitsemästä maatilasta. Tätä on vaikea uskoa nykyään katsellessa valtavaa hissijärjestelmää ja maalauksellista kylää, joka kasvaa kasvamistaan. Nykyään Åre on täynnä hotelleja ja ulkoiluvaateliikkeitä sekä ravintoloita, baareja, kahviloita ja bistroja.

Huippuluokkaista majoitusta ja ruokaa

Noin viiden kilometrin päässä Åren keskustasta sijaitsee hotellimme Copperhill Mountain Lodge – ainutlaatuisella paikalla Förbergetin huipulla. Hotellin vieraana pääset nauttimaan sekä upeasta majoitusympäristöstä ja kauniista vuoristomaisemista että myös unohtumattomista makuelämyksistä. Hotellin ravintolassa on tarjolla aamiainen, kuten myös brunssi, lounas ja illallinen, paikallisista sesonginmukaisista raaka-aineista valmistettuina.

Ravintolat ja baarit Åren keskustassa

Åren keskustasta löydät useita ravintoloita ja baareja, jotka ovat vierailun arvoisia. Ravintolatarjonta koostuu niin pohjoismaisista kuin japanilaisista, espanjalaisista, italialaisista ja eteläamerikkalaisista keittiöistä. Loma Åressa ei myöskään ole täydellinen ennen aidon afterski-elämyksen kokemista – kylän monet pubit ja baarit tarjoavat laajat juomalistat ja ihastuttavan tunnelman.

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset